Evrim'in tanımı

Nasıl bir evrim ise, milyonlarca yıl boyunca ortak bir atadan türlü cinsler türemiş. Ama sadece "İnsan" denen varlık akıl sahibi konumuna gelmiş. Yüz binlerce türün, bir tanesinde bile İnsanınki gibi akletme ve düşünce özelliği yok. (hayvansal iç güdüleri ve eğitilerek gelen özellikleri, akıl diye sunmayın)

Yukarıda yazdigim mesaja bak sonra konus dostum.
Ben tasarımı degisim mi tureme mi diye sordum .
Tasarım, değişim, türeme. Neyden bahsettiğini anlatırsan anlayacağım malum senle aynı beyni paylaşmıyoruz. Sen ortak ataya karşı çıktığını söyledin ve senden kanıt istedim, sen de Richard Owen dedin. Sonra bunu mu savundun diye sorulunca hayır örnek verdim dedin. Neye örnek verdin kardeşim ne anlatmaya çalışıyorsun sen?
Hani o videoda kanat fosiline kus değil vs dediler, doğru mu anladım?
Ara tür.

Nasıl bir evrim ise, milyonlarca yıl boyunca ortak bir atadan türlü cinsler türemiş. Ama sadece "İnsan" denen varlık akıl sahibi konumuna gelmiş. Yüz binlerce türün, bir tanesinde bile İnsanınki gibi akletme ve düşünce özelliği yok. (hayvansal iç güdüleri ve eğitilerek gelen özellikleri, akıl diye sunmayın)
Buna neden kimse cevap vermedi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı