Evrim'in tanımı

Üstte yazdıklarından bir şey çıkaramadım sen araştırmadığın için genetik farklılıkların o yüzdelik kısımlarının nelere tekabül ettiğini tam bilmiyorsunuz zannedersem.
Cansız nesneleri canlılarla kıyaslamak akla mantığa uymuyor maalesef. Senin dediğine göre binaların nefes alması, besin yakması ve üremesi gerekir. Mantıklı bir karşılaştırma oldu mu?

Ben sadece benzerlik ortada ortak ata kesin var düşüncesine karsi çıktım. Burada tartışmamız gereken yer tasarim mi Türeme mi yoksa degisim mi?

Az önce Discord'da "Hayvanlardan Tanrılara-Sapiens" diye bir kitap önerisi aldım, okuduysanız kitap güzel mi?
Türlerin Kökeni'ni okuyabilirsiniz güzel bir kitaptır.
Ben sadece benzerlik ortada ortak ata kesin var düşüncesine karsi çıktım. Burada tartışmamız gereken yer tasarim mi Türeme mi yoksa degisim mi?
Karşı çıktın da ortada dayanaksız ve kör bir şekilde çıktın. Düzgün bir şekilde ifade edebilecek misin kendini?

Mesela richard owen tasarim demiştir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
o adamı hala ipliyor musunuz gerçekten?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
o adamı hala ipliyor musunuz gerçekten?

Ben o adami desteklemedim.

Bence dedim çünkü evrimi kabul eden var etmeyen var.
Evrim bir doğa yasasıdır, senin görüşünden bağımsız olarak vardır ve gerçektir. Yer çekimi teorisi ne kadar gerçekse bu da o kadar gerçektir. Evrimi kabul etmemek cehaletin zirve noktasıdır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı