Evrim'de çoğu şey doğrudur fakat "maymundan geldik" teorisi çok yanlış bir teoridir diye düşünüyorum. Maymundan gelseydik o zaman maymunla insan arasında kalan yaratıklar müzelerde görmemiz gerekmez miydi? Ya da böyle kalmış kalıntılar?
Evrim varsa neden devam etmiyor? Maymunlar neden hala insan olmuyor gibi sorulara cevap arıyorum. Evrimciler bence evrim saçma bir teori.
Gülen emoji atacağınıza yanıt verin.
Kanıt? Sen mi öyle düşünüyorsun? O zaman "şahsen" diyebilirsin. Kanıtınız olmadan konuya atlıyorsunuz. 100 tane kanıt atacağım ama hâlâ itiraz etmeye devam edeceksiniz.
Bu yorumu çok net yapmışsınız. Sanki kanıtlanmış gibi... Ama kanıt sorunca kanıtınız olmuyor Mikroskobik değişim zamanla canlıyı da değiştirir. Kendin ile çelişiyor olman ayrı bir komiklik...
Nasıl yani. Bizimde değişen türlerimiz oldu. Homo-sapiens yani modern insanlar hayatta kalan tek tür oldu. Araştırabilirsiniz insan türleri diye. Bizimde türlerimiz vardı ancak nesilleri tükendi. Bunlardan en çok bilineni hatta Neanderthaller.
Evrim varsa neden devam etmiyor? Maymunlar neden hala insan olmuyor gibi sorulara cevap arıyorum. Evrimciler bence evrim saçma bir teori.
Gülen emoji atacağınıza yanıt verin.
Evrim denilen olay milyonlarca yıl alır. 5 senede ayak parmağın kaybolmadı diye evrimi reddetmek bence saçma bir düşünce. Gülen emoji atacağına yanıt ver.