Evrimin var olduğuna dair kanıtlar var mıdır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hiçbir şey bilmeden ancak böyle bir konu açılır. İnsanların sana açıkladığı şeylere verdiğin cevaplarda cabası.

Israrla inanmayacak bir kesim ve ısrarla inandırmaya çalışacak bir kesim var. Gazanız mübarek olsun Yiğit'lerim, Darwin sizinle!

Evrim varsa neden devam etmiyor? Maymunlar neden hala insan olmuyor gibi sorulara cevap arıyorum. Evrimciler bence evrim saçma bir teori.
Gülen emoji atacağınıza yanıt verin.
Evrim teorisi sadece 1 şey değildir. Birden fazla evrim görüşü var.

Çok açık ve net bir canlı değişemez. (Yalnızca mikroskobik canlılar mutasyon geçirir.)
Kanıt? Sen mi öyle düşünüyorsun? O zaman "şahsen" diyebilirsin. Kanıtınız olmadan konuya atlıyorsunuz. 100 tane kanıt atacağım ama hâlâ itiraz etmeye devam edeceksiniz.

Bu yorumu çok net yapmışsınız. Sanki kanıtlanmış gibi... Ama kanıt sorunca kanıtınız olmuyor 😂 Mikroskobik değişim zamanla canlıyı da değiştirir. Kendin ile çelişiyor olman ayrı bir komiklik...

Çok açık ve net bir canlı değişemez. (Yalnızca mikroskobik canlılar mutasyon geçirir.)

Nasıl yani. Bizimde değişen türlerimiz oldu. Homo-sapiens yani modern insanlar hayatta kalan tek tür oldu. Araştırabilirsiniz insan türleri diye. Bizimde türlerimiz vardı ancak nesilleri tükendi. Bunlardan en çok bilineni hatta Neanderthaller.

Evrim varsa neden devam etmiyor? Maymunlar neden hala insan olmuyor gibi sorulara cevap arıyorum. Evrimciler bence evrim saçma bir teori.
Gülen emoji atacağınıza yanıt verin.
Evrim denilen olay milyonlarca yıl alır. 5 senede ayak parmağın kaybolmadı diye evrimi reddetmek bence saçma bir düşünce. Gülen emoji atacağına yanıt ver.

Maymun ve insan arasında kalan fosiller görmedim hiç.
depositphotos_45087721-stock-photo-fossil-skull-of-homo-erectus.jpg

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı