Evsiz ya da yurtsuz kalan öğrenciler protesto için sokakta kalacak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ev arayan öğrenciye zamlı fiyattan ev kiralamak. İşte yıllardır bize yalan yanlış anlatılan ama gerçekte olan Anadolu irfanı işte bu. Deprem olur çadır fiyatı zamlanır yangın olur söndürme tüpü zamlanır. Biz bize yeteriz kötülükte Türkiyem.
Sözde ülkecek en merhametli ülkeyiz ama her fırsatta birbirimize geçirmeyi eksik etmeyiz.
 
@Aqfesqo, 3 Ekim 2005'den beri müzakereler devam ediyor. Girememe sebebimiz ise bu tarz konular olmalı.

Bence de almasınlar zaten Sago'nun dediği gibi kokoreç ülkesi TR'yi alıp da insanlık ve medeniyet görmemiş bireyleri neden Avrupa'nın göbeğine alsınlar ki? İşin üzücü kısmı gençler kendilerini geliştirmek, dil öğrenmek ve kültürel mirasları görmek için bile yurt dışına çıkamıyor. Burada öğrendikleri tek şey ise din sömürüsüne maruz kalmış halk ile yaşadığı için kendini kısıtlamak...
 
Son düzenleyen: Moderatör:
@Aqfesqo Ayrım; yaşta değil, başta. Zihniyetleri ya da düşünceleri, anlayıp ayırmayı başarabilirsek; geleceğe faydamız nispeten daha fazla olacaktır. 80 yaşında ya da 15 yaşında bir insan, aynı düşüncede buluşabilir ki çoğunluğa baktığımızda, sahiplik noktasında buluşuyorlar zaten, lakin ikisi de kendinden bihaber.
 
Polisin, o bölgeye kalkanlarla konuşlanması ve öğrencilere eylemci muamelesiyle yaklaşması sahiden ilginç geldi. Aşı karşıtı mitinglere güvenle izin verilirken, bir grup yurtsuz öğrenci mi tehdit oluşturuyor?
 
@Andar Han Aslında paylaşmayacaktım ama linçlediğiniz için benimle aynı fikirde olan insanları görmeniz adına paylaşıyorum. Siz hala suçu ev sahiplerinde arayın.
 
Son düzenleme:

Konu hakkında milletvekili Mahmut Tanal böyle bir paylaşım yapmış, paylaşayım dedim. Sanırım protestodaki son durum.

Polis ve öğrenciler arasında geçen diyalog:
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı