Çözüldü Exalibur G770 HDD girişi yok

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Gloser

Femtopat
Daha fazla  
Exalibur G770 HDD girişi yok. Videolarda olan bağlantı aracı ve sabitleme demirleri yok.
PC açık bekliyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

IMG_20250227_163153.jpg

Çözüm
12. nesil işlemcili bir G770 kullandığınız icin SATA slotu yok. 11. nesil Intel işlemcili G770 modellerinde SATA var. Sizin 2 adet M.2 slotu desteğiniz var SATA yerine.

Exalibur G770 HDD girişi yok. Videolarda olan bağlantı aracı ve sabitleme demirleri yok.
PC açık bekliyorum, yardımcı olursanız sevinirim.

Eki Görüntüle 2433998
Eğer oraya takılabildiğinden eminseniz, laptop kutusundadır muhakkak. Flexi kablo ile anakarta bağlayacağınız bir sata portu vardır kutuda.

Eğer oraya takılabildiğinden eminseniz, laptop kutusundadır muhakkak. Flex'i kablo ile anakarta bağlayacağınız bir SATA portu vardır kutuda.

SATA portunu takacağım anakart deliği yok videolarda kabloyu taktığı yer bende bulunmuyor ayrıca HDD koyulan yerde fotoğrafta da görüldüğü gibi bir kablo tutucu var HDD onun üstüne gelemez aynı model nasıl böyle değişik içi anlamıyorum.

G770 kullanıyorum boş demirlerin olması lazım hocam. Cihazınız 2. el mi? Daha önce PC tamircisine verdiniz mi?

0 ürün alındığından beri bende ilk içini açısım.

17406636212702454852880535846297.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
12. nesil işlemcili bir G770 kullandığınız icin SATA slotu yok. 11. nesil Intel işlemcili G770 modellerinde SATA var. Sizin 2 adet M.2 slotu desteğiniz var SATA yerine.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı