Excalibur G770 60 Hz ekranına maksimum kaç Hz OC yapılır?

Aslında monitör destekliyorsa 5Hz ile deneyerek arttırabilirsin. Bende denemiştim 75Hz yapmıştım ama sürekli 75Hz de kalınca ekran dalgalanma yapıyordu belki sende de olabilir.

Onu bilmek zor çünkü her monitör farklı özelliklerde yapılıyor. Dediğim gibi deneyerek bulabilirsin ama tek seferde 75Hz e almayı falan denersen riskli olabilir. Eğer desteklemiyorsa bile siyah ekran kalıp eski ayarına geri dönüyordu diye hatırlıyorum.

Onu bilmek zor çünkü her monitör farklı özelliklerde yapılıyor. Dediğim gibi deneyerek bulabilirsin ama tek seferde 75Hz e almayı falan denersen riskli olabilir. Eğer desteklemiyorsa bile siyah ekran kalıp eski ayarına geri dönüyordu diye hatırlıyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu videoda gösterildiği şekilde mi yapmalıyım?
Hocam eğer özelleştirme yapıp ekranı değiştirmediyseniz 144Hz olarak gözüküyor. Eğer değiştirdiysenizde yavaş yavaş 1-1 arttırarak bakın.
Hocam benim aldığım aslında şuanda piyasada yok en yakını buydu da aslında ben 120Hz olarak aldım maksimum 60Hz açıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı