Excalibur G770 almayın

slsflex

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar hepinize selamlar, buraya ya bilgisayar ararken geldiniz ya da FPS düşüşünden dolayı. Öncelikle bu Excalibur diz üstü bilgisayarını yapan Casper'a selamlar.
Hiçbir oyunda akıcı olmayan bu bilgisayarı yapıp insanları soyduğunuz için teşekkürler. Bu konuyu aşırı sinirli olduğum için ve insanlar satın almasın diye açtım. Minecraft'ta bile drop giren metin okurken ısınıp fanlar sayesinde ufo kaldıran bir bilgisayar kendisi. Almayın aldırmayın. Şu bilgisayarı aldığımdan beri başım rahata ermedi. Sırf insanların başı ağrımasın diye 2. elden satmıyorum. O kadar arkadaşlarım Casper alma dediler aldım. Artık oyun satın alırken burada konu açmaktan başka bir şey yapmıyorum. İnsanlar bilgisayar kaldırır bu oyunu diyor satın alıp indiriyorum 20 FPS alıyorum. Arkadaşımın 4 GB RAM'li bilgisayarı bile benden daha yüksek FPS alıyor gece gece kafayı yedim bu konuyu açtım. Almayın aldırmayın Allah'a emanet.

Bence sende bir problem var gta5 i sorunsuz oynuyorum aynı şekilde diğer oyunlarıda

Evet gerçekten hemen ısınıyor ama soğutucu lazım.

GPU onlarımı diyorsunuz ?
Evet MSI Afterburner ile oyun içi ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerlerini kontrol edin. Kartın yüksek ısılarda çalışması uzun vade de bilgisayara zarar verebilir veya ekran kartının ömrünü kısaltabilir.

Burada OSD Gösterge kısmında nasıl yapacağınız anlatılıyor.

Evet MSI Afterburner ile oyun içi ekran kartı ve işlemci sıcaklık değerlerini kontrol edin. Kartın yüksek ısılarda çalışması uzun vade de bilgisayara zarar verebilir veya ekran kartının ömrünü kısaltabilir.

Burada OSD Gösterge kısmında nasıl yapacağınız anlatılıyor.
Valorantta 10-15 arası (şimdilik onu denedim gta5'i şimdi açamam )

Technopat Haberler

Geri
Yukarı