Excalibur G770 bedava temizlik hakkı ihlali

themperr0r

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, şu an kullandığım laptop olan Excalibur G770'in fanlarından acayip sesler geliyor sanki fan her dönüşünde bir plastik parçasına çarpıyormuş gibi. Ben laptopu temizletmek istiyorum fakat şöyle ki Casper yetkili servisinin ömür boyu bedava laptop temizlik hizmeti var ama ben şu an Casper yetkili servislerinin olmadığı bir yerde yaşıyorum. Eğer ki ben bu elimdeki laptopu başka bir yere temizletirsem benim sahip olduğum bu ömür boyu temizlik hakkı elimden alınır mı? Daha önce deneyimleyen var mı?

Bir de şöyle bir problem var ki ben laptopun içerisine birkaç ay önce yaklaşık 1 bardak su döktüm ve kurutabilmek için içini açmak zorunda kaldım fakat sadece arka kapağı söktüm, bu yine benim ömür boyu temizlik hakkımdan men edilmemi sağlar mı? Sağlarsa gidip temizleteceğim çünkü :D

Casper yetkili servisine elden teslim etmek zorunda değilsin, güzelce paketleyip kargolayabilirsin. Ayrıca yetkili servis açıldığını fark etmezse garanti kapsamından çıkmaz.

Casper yetkili servisine elden teslim etmek zorunda değilsin, güzelce paketleyip kargolayabilirsin. Ayrıca yetkili servis açıldığını fark etmezse garanti kapsamından çıkmaz.

Maalesef ki kargo ile gönderemem, bilgisayarı aktif olarak kullanıyorum çünkü ve acaba açıldığını nasıl anlayabilirler? Yani açarken neye dikkat etmeliyiz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı