Değil hocam 96 derece ne, sucuk mu pişireceksiniz, kendiniz mi yaptınız yoksa bilgisayarcıya mı emanet ettiniz?Eki Görüntüle 2266469
Eki Görüntüle 2266470
Excalibur G770 için bu değerler normal mi? Termal macun bakımını yeni yaptırdım.
Benimde cihazım senle aynı işlemcide aynı bende bakım yaptırdım yeni bendede değerler aynen seninki gibi. 3 senedir sorun yaşamadım.Eki Görüntüle 2266469
Eki Görüntüle 2266470
Excalibur G770 için bu değerler normal mi? Termal macun bakımını yeni yaptırdım.
Değil hocam 96 derece ne, sucuk mu pişireceksiniz, kendiniz mi yaptınız yoksa bilgisayarcıya mı emanet ettiniz?
i7-10750H çok ısınan bir işlemci. Bir sorun teşkil etmiyor.Değil hocam 96 derece ne, sucuk mu pişireceksiniz, kendiniz mi yaptınız yoksa bilgisayarcıya mı emanet ettiniz?
i7-10750H çok ısınan bir işlemci. Bir sorun teşkil etmiyor.
Boşta 96 görüyorsa sende bir sorun vardır. Ben oyunlarda ve gerçekten pcyi zorlayan oyunlarda 97 99 görüyorum. Bende boşta 40 50 derece çalışıyor.Bilgisayarcıya verdim hocam bir de bu boşta hali.
Boşta 96 görüyorsa sende bir sorun vardır. Ben oyunlarda ve gerçekten PC'yi zorlayan oyunlarda 97 99 görüyorum. Bende boşta 40 50 derece çalışıyor.
O yazan değer işlemcinin sınır değeri olabilir mi?Bilgisayarcıya verdim hocam bir de bu boşta hali.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.