Excalibur G770 laptopu kasa olarak kullanmak

mrburakkk

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde Excalibur G770 RTX 3050 sistemli laptop var. Laptop ekranından zevk alamıyorum. Laptopu değiştireceğim. Masaüstüne geçeceğim. Değiştirmeme 4-5 ay var.
Yeni geçeceğim sistem 4070, 4070 Ti olacak. İlk 380 Hz monitör almak istiyorum. Monitörü laptopa bağlayıp yeni sistem alana kadar monitörle devam etmek istiyorum. Laptopum ortalama 200 FPS veriyor. Aldığım monitörü 165 Hz ya da 200 Hz'de kullansam performans nasıl olur? Çünkü laptopa bağlayacağım.

Benzer bir sistem bende de var, G770 yine. MUX switch olmadığı için monitöre bağlayınca performansınız biraz daha artar.

MUX switch nedir?

Benzer bir sistem bende de var, G770 yine. MUX switch olmadığı için monitöre bağlayınca performansınız biraz daha artar.

380 Hz monitör alacağım. 165'te kullansam olur mu veya 144 Hz?

MUX switch nedir?

380 Hz monitör alacağım. 165'te kullansam olur mu veya 144 Hz?
1- MUX Switch sayesinde işlemci içindeki ekran kartınız devre dışı kalarak sadece oyunda değil, masaüstü kullanımda da harici ekran kartınızı kullanabilirsiniz. MUX Switch olmayınca görüntüyü direkt olarak harici ekran kartınız vermiyor. Bu da performansı düşürüyor biraz. Siz monitöre bağlanınca ve Windows ayarlarından sadece monitörde göster seçeneğini seçince, tüm görüntüyü harici ekran kartınızdan alacağınız için performansınız biraz artar.

2- Bir sorun olmaz. 380 Hz'de kullanın bence. Çok fazla yırtılma vs. yaşarsanız Hz düşürürsünüz.

1- MUX switch sayesinde işlemci içindeki ekran kartınız devre dışı kalarak sadece oyunda değil, masaüstü kullanımda da harici ekran kartınızı kullanabilirsiniz. MUX switch olmayınca görüntüyü direkt olarak harici ekran kartınız vermiyor. Bu da performansı düşürüyor biraz. Siz monitöre bağlanınca ve Windows ayarlarından sadece monitörde göster seçeneğini seçince, tüm görüntüyü harici ekran kartınızdan alacağınız için performansınız biraz artar.

2- bir sorun olmaz. 380 Hz'de kullanın bence. Çok fazla yırtılma vs. yaşarsanız Hz düşürürsünüz.

1-laptopum da MUX switch olduğunu nasıl öğrenebilirim?

2-monitörü laptopa nasıl bağlıyoruz?

3-klavye mouse USB'leri laptopa mı takılacak?

1-laptopum da MUX switch olduğunu nasıl öğrenebilirim?

2-monitörü laptopa nasıl bağlıyoruz?

3-klavye mouse USB'leri laptopa mı takılacak?
Televizyona nasıl bağlıyorsanız ekranı televizyonda göstermek için aynı şekilde kabloyla bağlıyorsunuz monitora.
Klavye mouse usbleri laptopa takılacak.

Televizyona nasıl bağlıyorsanız ekranı televizyonda göstermek için aynı şekilde kabloyla bağlıyorsunuz monitora.
Klavye mouse USB'leri laptopa takılacak.

Hiç bağlamadım, bilmiyorum.
Kablo HDMI kablosumu ismi nedir?

Benzer bir sistem bende de var, G770 yine. MUX Switch olmadığı için monitöre bağlayınca performansınız biraz daha artar.
Hcam Mux yok demişsin ama Mux olmazsa performans düşmez mi sen artar demişsin.

Son düzenleme:
Hiç bağlamadım, bilmiyorum.
Kablo HDMI kablosumu ismi nedir?

Hcam Mux yok demişsin ama Mux olmazsa performans düşmez mi sen artar demişsin.
Tamam işte, MUX olmadığı için o görevi harici monitör görüyor, o yüzden harici bir monitöre bağlayınca performans artıyor. Cihazda MUX olsaydı ve açsaydın, monitöre bağlayınca da aynı performansı alacaktın. MUX olmadığı için MUX olan bir cihazdan az performans alıyorsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı