Excalibur G770 oyundayken 90 derece normal mi?

şefaattin

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar laptop kullanıyorum. Excalibur g770. Özellikler i7 12650h 3050 4gb 16 gb ram. Msi afterburner ile küçük bir test yaptım. Stranded deep oynarken işlemci sıcaklığı 88 idi ortalama 88 di ama 80 lere düştüğüde oluyordu. Neyse ben biraz daha oynadım ve 90 a çıktı. Biraz daha oynasam 95 felan olurdu belki. Grafik ayarları ortadaydı. Fall guys da işlemci sıcaklığı ortalama 77-75 idi. 85'leri de görüyordum tabii. Sizce bu değerler iyi mi? Yardımcı olanlara teşekkürler.

Arkadaşlar laptop kullanıyorum. Excalibur g770. özellikler i7 12650H 3050 4 GB 16 GB RAM. MSI Afterburner ile küçük bir test yaptım. Stranded Deep oynarken işlemci sıcaklığı 88 idi ortalama 88'di ama 80'lere düştüğüde oluyordu. Neyse ben biraz daha oynadım ve 90'a çıktı. Biraz daha oynasam 95 falan olurdu belki. Grafik ayarları ortadaydı. Fall Guys da işlemci sıcaklığı ortalama 77-75 idi. 85'leri de görüyordum tabii. Sizce bu değerler iyi mi? Yardımcı olanlara teşekkürler.

Sıkıntı yok hocam Gaming laptoplar için normal sayılır bir değer.

Excalibur için serin bile diyebiliriz.

G770 kronik ısınma problemi olan bir seri.
Kanka kasa fena ısınıyo ama. İşlemci sıcaklığını kasaya etki ederekte atıyor diyebilir miyiz?

Sıkıntı yok hocam Gaming laptoplar için normal sayılır bir değer.
Hocam daha yeni thif simulator oynadım işlemci sıcaklığı neredeyse 96 nın altına düşmüyordu ama fall guys da 74 lerde. Thif simulator oynarken sıcaklıklara HWMonitörden baktım.

Son düzenleme:
Hocam daha yeni thif Simulator oynadım işlemci sıcaklığı neredeyse 96'nın altına düşmüyordu ama Fall Guys da 74'lerde. Thif Simulator oynarken sıcaklıklara HWMonitor'den baktım.

Kasa metal oldugu için ısıyı da bize fazla hissettiriyor fizik kısaca. Bazı oyunlarda o kasa fazla ısınıyor oyunun PC'yi yorması vs bunlar etken ; mesela ETS 2 ile GTA 5 sıcakları aynı olmaz 15 20 derece oynayabilir. 95 derece evet cok ama bu PC için normal sayılabilir oyun ağırsa. Bu sıcaklıklarda Turbo fan açmanı tavsiye ederim 5 derece oynar.

Kasa metal oldugu için ısıyı da bize fazla hissettiriyor fizik kısaca. Bazı oyunlarda o kasa fazla ısınıyor oyunun PC'yi yorması vs bunlar etken ; mesela ETS 2 ile GTA 5 sıcakları aynı olmaz 15 20 derece oynayabilir. 95 derece evet cok ama bu PC için normal sayılabilir oyun ağırsa. Bu sıcaklıklarda Turbo fan açmanı tavsiye ederim 5 derece oynar.
Aslında thif simulator öyle ağır bir oyun değil cs 2 daha ağır diye biliyorum ama işlemci cs 2 de daha az ısınıyor. (İşlemci)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı