Excalibur G770 performans düşüşü

norvayy

Centipat
Daha fazla  
Merhaba yaklaşık 1.5 ay önce Casper Excalibur G770 satın aldım oynadıgım ilk haftalar hatta ilk 2-3 hafta internet daha eve çekilmediği için Minecraft gibi oyunlar oynuyordum ve Minecraft oyununda rahatça 1000-1200 FPS'leri görüyordum fakat son zamanlarda 300-400 bile zor alıyorum neden kaynaklanıyor olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba yaklaşık 1.5 ay önce Casper Excalibur G770 satın aldım oynadıgım ilk haftalar hatta ilk 2-3 hafta internet daha eve çekilmediği için Minecraft gibi oyunlar oynuyordum ve Minecraft oyununda rahatça 1000-1200 FPS'leri görüyordum fakat son zamanlarda 300-400 bile zor alıyorum neden kaynaklanıyor olabilir?

G770 Isınan bir modeldi sanırsam. Oyun içi sıcaklıklara bakar mısın?

Cihazın altı hava alıyor mu? Çok ısındığı için olabilir.

Isınan bir model MSI Afterburner ile sıcaklıkları oyun içi ekran görüntüsü olarak paylaşın.

Son düzenleme:
Evet yaptım.

Uygulamayı indirdim fakat ayarları nasıl açacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunları izleyin hocam oyun içinde arka planda açık olsun ekran görüntüsü atarsınız:)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bunları izleyin hocam oyun içinde arka planda açık olsun ekran görüntüsü atarsınız:)

Alın hocam.

Dosya Ekleri

• VALORANT-Win64-Shipping_2023_06_25_14_55_48_938.jpg
    VALORANT-Win64-Shipping_2023_06_25_14_55_48_938.jpg
    1.008,7 KB · Görüntüleme: 42

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı