Maalesef evet.
Sistemini söyler misin merak ettim.
Maalesef evet.
Sistemini söyler misin merak ettim.
RTX 4050(105 watt.) i5 12450H. 16 GB RAM. 1TB SSD.
İlginç bende kullanıyorum sıcaklıktan dolayı problem yaşamadım. Ağır oyunlarda denedim sorun olmadı.
Kaç Watt'ta kaç derece oluyor, FPS'iniz ve kullanım değerleriniz ne durumda?
Star Wars 2
Max 86 C oldu.
RTX açık DLSS 3.0 kalite.
Epic ayarlarda.
70 80 FPS arası
Oyun modunda.
Yüksek performansa aldığımda normal olarak işlemci ısınıyor Max 90 gördüm.
Oyunun optimizasyonu hakkında bilgim yok ama sıcaklıklarınız fena değil. Bu değerlerde throttle yemiyorsanız ne âlâ.
Hocam şarjın hızlı bitmesi ne kadarlık süre? 1 saat mi? Birçok laptopta zaten oyunda 1 saatte bitiyor.
Hocam benim arkadaşta da rtx 3050 modeli var. Oyun oynarken şarja takılı kullanıyor lakin bataryanın şarjı da gidiyor. Sizce sebebi nedir ? Batarya tasarlanan kapasitenin çeyreğine inmiş yani neredeyse ölü sayılır. Sebep bu olabilir mi yoksa adaptör veya başka bir problem mi var ? Normalde şarj olurken oyun oynayınca bataryanın düşmemesi gerekir.İlginç bende kullanıyorum sıcaklıktan dolayı problem yaşamadım. Ağır oyunlarda denedim sorun olmadı.
Hocam benim arkadaşta da RTX 3050 modeli var. Oyun oynarken şarja takılı kullanıyor lakin bataryanın şarjı da gidiyor. Sizce sebebi nedir? Batarya tasarlanan kapasitenin çeyreğine inmiş yani neredeyse ölü sayılır. Sebep bu olabilir mi yoksa adaptör veya başka bir problem mi var? Normalde şarj olurken oyun oynayınca bataryanın düşmemesi gerekir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.