Excalibur G770 pişman eder mi?

Kaç Watt'ta kaç derece oluyor, FPS'iniz ve kullanım değerleriniz ne durumda?

Star Wars 2
Max 86 C oldu.
RTX açık DLSS 3.0 kalite.
Epic ayarlarda.

70 80 FPS arası

Oyun modunda.

Yüksek performansa aldığımda normal olarak işlemci ısınıyor Max 90 gördüm.

Star Wars 2
Max 86 C oldu.
RTX açık DLSS 3.0 kalite.
Epic ayarlarda.

70 80 FPS arası

Oyun modunda.

Yüksek performansa aldığımda normal olarak işlemci ısınıyor Max 90 gördüm.

Oyunun optimizasyonu hakkında bilgim yok ama sıcaklıklarınız fena değil. Bu değerlerde throttle yemiyorsanız ne âlâ.

İlginç bende kullanıyorum sıcaklıktan dolayı problem yaşamadım. Ağır oyunlarda denedim sorun olmadı.
Hocam benim arkadaşta da rtx 3050 modeli var. Oyun oynarken şarja takılı kullanıyor lakin bataryanın şarjı da gidiyor. Sizce sebebi nedir ? Batarya tasarlanan kapasitenin çeyreğine inmiş yani neredeyse ölü sayılır. Sebep bu olabilir mi yoksa adaptör veya başka bir problem mi var ? Normalde şarj olurken oyun oynayınca bataryanın düşmemesi gerekir.

Hocam benim arkadaşta da RTX 3050 modeli var. Oyun oynarken şarja takılı kullanıyor lakin bataryanın şarjı da gidiyor. Sizce sebebi nedir? Batarya tasarlanan kapasitenin çeyreğine inmiş yani neredeyse ölü sayılır. Sebep bu olabilir mi yoksa adaptör veya başka bir problem mi var? Normalde şarj olurken oyun oynayınca bataryanın düşmemesi gerekir.

Merhaba, oyun oynarken veya başka bir işle uğraşırken batarya düşebilir bu durum pil performansını korumak için yapılmıştır. Yani normal bir durum lakin sizin bahsetiğiniz ölü diyoorsunuz yani %90 altna bayağı düşmüş prizdeyken bu muhtemelen bataryanın ömrünün tükendiğini veya sona yaklaştığını göstermekte. Muhtemelen gömülüdür çıkaramazsında. İşlmeciler bazen çok güç tüketiğünde pil performansı için şarj %90-%100 arasında gidip gelebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı