Excalibur G770 Touchpad donuyor

Sürücü güncelleyin sorun devam ederse toucpad yuzeyı dandık malzemeden yapılmıştır.
hocam nasilsin iyi bayramlar.hocam o sorunlari hallettim maalesef apu sistem oldugu donanim hizlandirmayi acinca kilitleniyor donuyor.onun disinda baska bisey gormedim.amd radeondan besleniyor kasma sorunu opera gx amd radeon surucusunun en son grafik kartini yukledim oldu.

Hocam nasilsin iyi bayramlar. Hocam o sorunlari hallettim maalesef APU sistem oldugu donanim hizlandirmayi acinca kilitleniyor donuyor. Onun disinda baska bir şey gormedim. AMD Radeon'dan besleniyor kasma sorunu Opera GX AMD Radeon surucusunun en son grafik kartini yukledim oldu.

Hayırlı bayramlar kardeşim. Şimdi senin sorununu net söyleyebilirim. Radeon eski sürücüye dönmekten başka çaren yok. Radeon sürücüler eskiden de bazı cihazlarda bu gibi sorunlara neden oluyordu.

Yazilimsalsa problem donanimsalsa ayri bir dert.

Şimdi hatırladım HP'nin APU'lu ve Radeon ekrankartlı sisteminde oluyordu. Sadece APU kullanınca sorun ortadan kalkıyordu. Harici ekran kartı devredeyken sorun baş gösteriyordu.

Hayırlı bayramlar kardeşim. Şimdi senin sorununu net söyleyebilirim. Radeon eski sürücüye dönmekten başka çaren yok. Radeon sürücüler eskiden de bazı cihazlarda bu gibi sorunlara neden oluyordu.

Şimdi hatırladım HP'nin APU'lu ve Radeon ekrankartlı sisteminde oluyordu. Sadece APU kullanınca sorun ortadan kalkıyordu. Harici ekran kartı devredeyken sorun baş gösteriyordu.

Hocam ben onu Radeon ekran kartının son sürücüsünü yükledim öyle çözdüm AMD programında gecikmeyi azalttım düzeldi yine de kasıyor RAM takmak şart sonra bakacağım eski sürücülerle sorun düzeliyor Acer driverlarda orta şeker hocam.

Hocam ben onu Radeon ekran kartının son sürücüsünü yükledim öyle çözdüm AMD programında gecikmeyi azalttım düzeldi yine de kasıyor RAM takmak şart sonra bakacağım eski sürücülerle sorun düzeliyor Acer driverlarda orta şeker hocam.

Kardeş boşuna RAM'la falan uğraşma. O Radeon sürücüsü dediğim gibi sorun yapıyor.

Bu ZIP dosyasını indirin ve çıkartın. İçerisindeki "Setup.exe" isimli kurulumu çalıştırın. Bitince sistemi yeniden başlatın. Sonra da aygıt yöneticisi içerisinden güncellemenin olup olmadığını kontrol edin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı