Excalibur G770 yavaş açılıyor

leica

Femtopat
Merhabalar arkadaşlar Windows 10 Pro sürümü SSD'ye yüklü ve SSD'nin yarısı boş halde. Son 1 haftadır PC yavaş açılıyor. Excalibur G770 kullanıyorum. Excalibur yazısı çıkınca 15 sn. bekletip ardından Windows 10 ekranı geliyor. Eskiden hemen şifre ekranını görürdüm. Sebebi ve çözümü ne olabilir acaba? Geçen hafta Windows'u güncelledim.

Merhabalar arkadaşlar Windows 10 Pro sürümü SSD'ye yüklü ve SSD'nin yarısı boş halde. Son 1 haftadır PC yavaş açılıyor. Excalibur G770 kullanıyorum. Excalibur yazısı çıkınca 15 sn. bekletip ardından Windows 10 ekranı geliyor. Eskiden hemen şifre ekranını görürdüm. Sebebi ve çözümü ne olabilir acaba? Geçen hafta Windows'u güncelledim.
1-SSD VE HDD fazla dolu olabilir.
2-Wallpaper 'da sade bir tasarım kullanmıyor olabilirsiniz.
3-Bilgisayarınıza açılışına etki eden çok fazla uygulama vardır. Bunları devre dışı bırakarak açılışını hızlandırabilirsiniz.

görev yöneticisinin başlangıç yerinden gereksiz programları mesela onedrive adobe steam discord gibi şeyleri devre dışı bırakabilirsiinz benimkisi 13 yılllık pc bios tan fast boot açtım pc 3 sn de açılıyor isterseniz sizde deneyebilirsiniz sadece bir öneri ama pc nize zarar verirmi bilemem o sizin sorumluluğunuzda bilginiz olsun

masaüstü arka planını düz renk yap görev yöneticisini aç başlat tan gereksiz uygulamaları devre dışı bırak birde masaüstün çok doludur ondandır
bıos tan fast boot etkinleştir

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı