Excalibur G870 bakımı nasıl yapılır?

Bütçe
0

Baran166

Decapat
Daha fazla  
Bakımları artık paralı yapacakları ve zaten kötü yaptıkları için kendim yapmak istiyorum. Macun olarak Thermalright TF7 kullanacağım sanırım. Bazı videolar izledim, başka bir bilgim de yok. Daha önce hiç yapmadım bakım. Nasıl yapmalıyım, neler önerirsiniz? Bu macun nasıl?

Bakımları artık paralı yapacakları ve zaten kötü yaptıkları için kendim yapmak istiyorum. Macun olarak Thermalright TF7 kullanacağım sanırım. Bazı videolar izledim, başka bir bilgim de yok. Daha önce hiç yapmadım bakım. Nasıl yapmalıyım, neler önerirsiniz? Bu macun nasıl?

Macun iyi bende kullanıyorum ama laptopta hiç bakım yapmadiysaniz önermem çünkü laptop masaüstüne göre daha hassas.

Elinizdeki macun kalitelidir.

Cihazı açtığınızda ilk olarak batara kablosunu çıkarın. Sonrasında söktüğünüz vidaları bi kağıdın üzerine şablon şeklinde koyun yerleri karışmasın.

İşlemci ve ekran kartı üzerindeki eski macunu tiner veya alkol ile silin fazla baskı yapmayın.

Fan bloklarını ve pervaneleri diş fırçası ile hafifçe temizlerseniz bi sorun olmaz.

Elinizdeki macun kalitelidir.

Cihazı açtığınızda ilk olarak batara kablosunu çıkarın. Sonrasında söktüğünüz vidaları bi kağıdın üzerine şablon şeklinde koyun yerleri karışmasın.

İşlemci ve ekran kartı üzerindeki eski macunu tiner veya alkol ile silin fazla baskı yapmayın.

Fan bloklarını ve pervaneleri diş fırçası ile hafifçe temizlerseniz bi sorun olmaz.
Sağolun hocam. Peki macunu sıkma ve yayma işlemi nasıl olucak? Çopu kişi çizgi çekip dağıtıyor bazıları farklı yapıyor ben bu macunla bu laptopla nasıl yapacam?

Hocam nohut tanesi abartı olmadı mı ya? 😅

Ben patlatmalık mısır tanesi kadar sıkıyorum bloğu üstüne koyduktan sonra vidaları önce farklı köşelerden yarım yarım sıkıp sonrasında tam sıkıp güzelce yayılmasını sağlayabilirsiniz.

Yt'den bi kaç video bakın sıkacağınız macun boyutunu anlarsınız zaten.

Örnek olarak Alper Karadağ kanalını söyleyebilirim işini çok iyi yapıyor.

Hocam nohut tanesi abartı olmadı mı ya? 😅

Ben patlatmalık mısır tanesi kadar sıkıyorum bloğu üstüne koyduktan sonra vidaları önce farklı köşelerden yarım yarım sıkıp sonrasında tam sıkıp güzelce yayılmasını sağlayabilirsiniz.

Yt'den bi kaç video bakın sıkacağınız macun boyutunu anlarsınız zaten.

Örnek olarak Alper Karadağ kanalını söyleyebilirim işini çok iyi yapıyor.
Sağolun hocam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı