Çözüldü Excalibur G870 laptopta "Bu NVIDIA grafik sürücüsü Windows'un bu sürümüyle uyumlu değildir" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Barroan

Femtopat
Daha fazla  
yeni aldığım CASPER EXCALIBUR G870 serisi windows 11 pro var sürücülerin hepsi sorunsuz yüklendi sadece görseldeki hatayı alıyorum GFExperience yüklemeye calıştım olmadı NVİDİA sitesinden uyumlu sürücü indirdim oda olmadı destek rica ederim winsodows güncelleştirmeleri aktif hepsi güncel
ekran kartı RTX4050

Çözüm
Merhaba. Sorun Casper Excalibur Control Center da hibrit moddan harici mod yapıldı ve sistem ekranı algıladı. Çözüldü teşekkür ederim ilginiz alakanız için.
Merhaba. Sorun Casper Excalibur Control Center da hibrit moddan harici mod yapıldı ve sistem ekranı algıladı. Çözüldü teşekkür ederim ilginiz alakanız için.
Normalde harici modda gelmez mi halihazırda? Siz mi hibrit moda aldınız yoksa böyle mi geldi bilgisayar?

PC kurulumu yaptığımda bu programda değişiklik yapmadım hibrit mıodda geliyor benim gibi ilk başta fark etmeyenler için büyü sorun

PC kurulumu yaptığımda bu programda değişiklik yapmadım hibrit mıodda geliyor benim gibi ilk başta fark etmeyenler için büyü sorun
Bu harici modunu MUX gibi düşünmüşler sanırım. O yüzden hibrit ile geliyor diğer cihazlarda da böyledir bu, cihazlar direkt MUX açık gelmez ve MUX batarya ömrünü de kısaltan bir şeymiş diye bu forumda duymuştum. O kapalıyken ekran kartı kullanımı daha az oluyor ve oyunlarda maksimum w daha düşük oluyordu bende. Laptop kesinlikle hibrit modda daha az fan çalıştırıyor mesela. Ağır bir oyun ve tasarım işleri harici pek önermem.

Forumda da G870 kullananlar bu tarz konulara pek gelmiyor, yani cihazı pek bilen ve yorum yapan yok. Geneli linç etmeye geliyor hocam. Sorunu kendi kendinize çözmeniz çok iyi olmuş. Sorunun kanyağı hibrit modda ekran kartı olarak İntel'i görmüş olması olabilir, harici moda alınca Nvidia'yı tanıdı sanırım sürücü. Yine de en sağdaki moda almadığınız sürece hibrit ve harici modlarda oyun oynadığınızda Nvidia ekran kartınız genelde oyunlarda görülüyor. Endişe etmeyin.

Son düzenleme:
Geri bildiriminiz için teşekkürler

Hocam biraz geç bir cevap ama yazdıklarınızı biraz üstüme alındım çünkü biraz linç gibi olmuş mesajım. Bende de bir tane Excalibur bilgisayar var. Freedostan kurulumunu yaptığımdan direkt harici moddaydı. Sorunun bu yüzden driverdan olduklarını düşündüm. İyi sosyaller!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…