Excalibur G870 nasıldır?

Hocam tam anlayamadım servis SSD mi çalmış bende Excalibur G870 kullanıyorum servise düşerse yolum aklımda bulunsun.

Servisin çaldıgını düşünüyorum tek saglam parça o idi format atılmamasını istedigim taktirde formatlı gelmişti ayrıca ömrü 93'ten 85'e düşmüştü sence 1 format atmayla bu mümkün mü anlayamadım ve cihazı da tamir edemediler arızayı anlayamamışlar.

Bu Casper servise girerken beraber girebiliyor muyuz, laptopuma ne yaptıklarını adım adım görmek istiyorum.

Hayır izin vermiyorlar parçan çalınsa bile ruhun duymaz.

Merhaba, Casper Excalibur G870.1245-BVB0X-B Intel Core i5-12450H 15.6
Şu bilgisayarı satın alıp da 2 haftalık deneyimini, ısınma sonuçlarını paylaşabilecek biri var mı? Yani kısacası detaylı inceleme yapan biri var mı?

Ben aynı modelin i7'li versiyonunu kullanıyorum çok iyi performansı var çok iyi malzeme kalitesi var ama şimdi Allah yukarıda görüyor ısınıyor ama nasıl ısınıyor? İşlemci sıcaklıkları GPU sıcaklıkları iyi ben yüksek performans modunda kullandığım için cayır cayır Excalibur şöyle böyle diyenlere aldırış etme heleki i5 seninki ısınma sorunu yaşayacağını sanmıyorum (odanız serin oluyorsa bilgisayar ısınma problemi yok) Adana'da yaşayıpta saat 12 de test yapanlara çok da şey etme ben İstanbul'da oturuyorum odam kuzeye bakıyor salon güneye salona alınca ısınıyor bilgisayar, ısınıyor ama ne işlemci kendini kasıyor ne bir şey hiçbiri kısılmadan devam ediyor. Ekran olarak 3ms 144 Hz, bundan önce 165Hz1ms kullandım hiçbir farkını ben orta düzey oyuncu olarak görmedim. Eğer Discord'un varsa saat 7 gibi işten çıkacağım gelirsin yayın açarım sıcaklık o bu bakarız beraber.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı