Excalibur G870 nasıldır?

https://www.vatanbilgisayar.com/cas...20h-rtx5060-8gb-32gb-1tb-ssd-15-6inc-w11.html
Üniversite için alacağım, hem yazılım hem oyun için. Bugün Vatan Bilgisayar'a gittim ve ürünü inceledim. Çelik kasa mevcut, soğutma bakımından sorun olmaz dediler. Performansını da incelemelere baktım, FPS değerleri güzel.

Ama yine de bir öneri almak istiyorum. Kullananlar var mı, varsa nasıl bir bilgisayar? Onun haricinde alternatif de olur.
https://www.hepsiburada.com/game-ga...hz-qhd-freedos-gaming-laptop-pm-HBC00008SK95S bir de bu var, hangisi alınır veya ikisi de alınmaz mı? Önerilerinizi bekliyorum.

O fiyata kesinlikle alınmaz. Cihaza gelirsek 135W Crossload limitli olması dışında kötü bir cihaz değil (bazı oyunlarda 20 veya daha fazla FPS kaybı yaşanmış). Cihaz TV bu seneki G870 kasalarda PTM sürülü diye iddia ediyor, soğutma performansı fena değil. Yakın bir zamanda 45 bin TL civarına satılıyordu G870 5060 cihazlar, Slayer R9T daha mantıklı olur (yanına mümkünse stant alın).
G870 kullanıcısıyım yaptığınız yorumlar takdire şayan. CihazTV PTM olduğunu hangi videoda kaçıncı dakikada paylaşmış rica etsem bilgilendirir misiniz ?

G870 kullanıcısıyım yaptığınız yorumlar takdire şayan. CihazTV PTM olduğunu hangi videoda kaçıncı dakikada paylaşmış rica etsem bilgilendirir misiniz ?
1756919422016.png

Videoda değil, kendi kanallarında paylaşmıştı (grupta bulunmuyorum, göz atmak için kanala katılmıştım bu sebeple mesaj hala var mı bilmiyorum), kendiniz tekrardan sorabilirsiniz isterseniz). Şans eseri göz attığım esnada denk gelmiştim zaten, yukarıda attığım görselde görebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2568426

Videoda değil, kendi kanallarında paylaşmıştı (grupta bulunmuyorum, göz atmak için kanala katılmıştım bu sebeple mesaj hala var mı bilmiyorum), kendiniz tekrardan sorabilirsiniz isterseniz). Şans eseri göz attığım esnada denk gelmiştim zaten, yukarıda attığım görselde görebilirsiniz.
5060 modellere böyle bir şey yapmış olabilirler gerçekten benim elimde olan 4060 modeli onda ptm yok 90 100 derece pumpout yüzünden gidiyordu cihaz ve yukarıdaki Casper Monster almayıncılar yüzünden eleştiri konusu bile açmıştım oysa suç macunda çıktı. 😂

CihazTV yalan söylemez gibi. İçini açtığını sanmıyorum ama bu konuda file vermez o adam.

5060 modellere böyle bir şey yapmış olabilirler gerçekten benim elimde olan 4060 modeli onda ptm yok 90 100 derece pumpout yüzünden gidiyordu cihaz ve yukarıdaki Casper Monster almayıncılar yüzünden eleştiri konusu bile açmıştım oysa suç macunda çıktı. 😂

CihazTV yalan söylemez gibi. İçini açtığını sanmıyorum ama bu konuda file vermez o adam.
5060 modeller için dedim zaten hocam.

1756920985482.png

Galeriye göz atınca bu görselide fark ettim. PTM7950 ile geliyor büyük ihtimallen.

5060 modeller için dedim zaten hocam.

Eki Görüntüle 2568442

Galeriye göz atınca bu görselide fark ettim. PTM7950 ile geliyor büyük ihtimallen.
Kanıt için teşekkür ederim Casper akıllılık yapmış. 😀

Baktı pumpottan dolayı şikayet çok ptm7950 koymuşlar cihaza hiç beklemiyordum çok iyi olmuş.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı