Excalibur G870 Red Dead Redemption 2 kasması normal mi?

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
Rtx 4050
İşlemci
i512450h
Merhaba bilgisayarım Excalibur G870 (RTX4050 I512450h 16 GB RAM) bu sistemle Red Dead Redemption 2 oynanmıyor çok kasıyor bu normal bir durum mudur?

Hocam bendede ayni model var cs2 oynarken pc bir anda donuyor ekran gidiyor oyunu kapatıp tekrar açmak zorunda kaliyorum bu ets2 gibi farklı oyunlarda yaşanıyor donmalar sizdede oluyormu

Hocam oyun sırasında bilgisayar siyah ekran oluyor ve hiçbir tuş çalışmıyor anca yeniden başlatınca kendine geliyor sizde böyle durumla karşılaştınız mı?
Pc tamamen gidiyor ekran donuyor tuşlar da çalışmıyor. Evet aynısı icin konu açıcaktim eğer formatlamama rağmen düzelmezse formatlicam yakin zamanda

Hocam bende de ayni model var CS2 oynarken PC bir anda donuyor ekran gidiyor oyunu kapatıp tekrar açmak zorunda kalıyorum bu ETS 2 gibi farklı oyunlarda yaşanıyor donmalar sizde de oluyor mu?

PC tamamen gidiyor ekran donuyor tuşlar da çalışmıyor. Evet aynısı icin konu açacaktım eğer formatlamama rağmen düzelmezse formatlicam yakin zamanda.

Hocam FN+ 1 ( Turbo fan ) Turbo fan açmak istediğim zamanda da PC kapanıyor sizde bu durum var mı?

Casper Excalibur G870 i5 12.nesil RTX4060 kullanıcısıyım 6 ay oldu soğutucu kullanıyorum yaşamadım sıcaklık olmayabilir.

Son düzenleme:
Hocam FN+ 1 ( Turbo fan ) Turbo fan açmak istediğim zamanda da PC kapanıyor sizde bu durum var mı?

Turbo fanı hiç denemedim ama hocam dediğim gibi herhangi bir oyun oynarken donuyor ekran gidiyor tekrar başlatmak zorunda kalıyorum bunun sıklığıda gittikçe artıyor bu son zamanlarda başladı bilgisayari geçen yaz almıştım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı