Çözüldü Excalibur G870 Thunderbolt desteği var mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

leurge

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, 1 monitörüm var ve ikinci monitör daha satın almak istiyorum. Type-C ile görüntüyü aktarmak için Thunderbolt gerekiyor ancak bir türlü destekliyor mu desteklemiyor mu anlayamadım. Ona göre monitörü alacağım. Type-C Thunderbolt'u desteklemiyorsa başka hangi yöntemi deneyebilirim?

Çözüm
Thunderbolt görünmüyor, dandik Casper firması bunu koysa çok fena reklamını yapardı zaten. Kaynaklara göre zaten Thunderbolt olmadığı belli. Görüntü aktarımı için illa Thunderbolt gerekli değil. Type-C portuna entegre DP portu olabilir fakat o da yazmıyor.

NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız?
Thunderbolt görünmüyor, dandik Casper firması bunu koysa çok fena reklamını yapardı zaten. Kaynaklara göre zaten Thunderbolt olmadığı belli. Görüntü aktarımı için illa Thunderbolt gerekli değil. Type-C portuna entegre DP portu olabilir fakat o da yazmıyor.

NVIDIA Denetim Masası'ndan PhysX yapılandırması sekmesine girip ekran görüntüsü atar mısınız?

Çözüm
Thunderbolt görünmüyor, dandik Casper firması bunu koysa cok fena reklamını yapardı zaten. Görüntü aktarımı için illa Thunderbolt gerekli değil. Type-C portuna entegre DP portu olabilir fakat o da yazmıyor.

1718597827085.png
Biraz geç yanıt verdim kusura bakmayın.

Yanlış bilgi
Merhaba, 1 monitörüm var ve ikinci monitör daha satın almak istiyorum. Type-C ile görüntüyü aktarmak için Thunderbolt gerekiyor ancak bir türlü destekliyor mu desteklemiyor mu anlayamadım. Ona göre monitörü alacağım. Type-C Thunderbolt'u desteklemiyorsa başka hangi yöntemi deneyebilirim?

Merhaba, hocam bende desteklemiyor sanıyordum ama destekliyor. Şu anda Vatan'dan Type-C HDMI çeviri aldım Type-C'yi laptopa HDMI'yı da monitöre taktım sorunsuz çalışıyor (aynı ekranı çoğaltmadım bu ekranı genişlettim). Forumlarda herkes yok demiş ama kendim bizzat denedim şu an sorunsuz çalışıyor. Kısaca evet Casper Excalibur G870 laptop Thunderbolt destekliyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ah bir de üyelerimiz konuyu iyice okuyup öyle mesaj yazsa neler olacak...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı