Bu laptop niye bana bu kadar ucuz geldi ne kadar güvenilir acaba? Casper Excalibur G911.1180-EX80R-C i7-11800H 64 GB 2 TB SSD 16 GB RTX3080 16" W11P Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Ucuz çünkü 2-3 yıl öncesinin ürünü bu hocam şuanda satılmıyor. Bu fiyata tercih edilebilir.Bu laptop niye bana bu kadar ucuz geldi ne kadar güvenilir acaba? Casper Excalibur G911.1180-EX80R-C i7-11800H 64 GB 2 TB SSD 16 GB RTX3080 16" W11P Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
Ucuz çünkü 2-3 yıl öncesinin ürünü bu hocam şu anda satılmıyor. Bu fiyata tercih edilebilir.
Hocam 34k 3080 aliyorsun kaliteden ödün versende olur ayrıca casperın en pahalı kasasinin bu olması lazım diğerleri kadar sorun çıkarmaz.Kalite olarak?
Hocam 34K 3080 aliyorsun kaliteden ödün versende olur ayrıca Casper'ın en pahalı kasasinin bu olması lazım diğerleri kadar sorun çıkarmaz.
3080 çok daha iyi kart hocam 4050den. Isınma sorunu olacağını sanmam bu kasalarda 870 ile aynı kasa değil fan çıkışlarına ve power butonuna bakarsanız.Isınma sorunu olmaz mı ki hem benim önerdiğünde daha ucuz 4050 var.
Dediginiz gibi gercekten bedava diyebilecegimiz bir fiyattan satmislar.Casper'ın uygut fiyatlı modelleri gayet alınabilir önyargılardan uzak duralım. Eğer teşhir ürünü değilse bu fiyat resmen bedava.
@SerdarT35
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Bu laptopu Cihaz TV Telegram grubunda paylaştım çok rağbet gördü özelliklerine göre resmen bedava sayılır stoklar 2 saatte eridi sizin görüşünüz nedir hocam? Forumda paylaşmak istedim fakat açıklamada bedava yazdığım için konuyu reddettiler konuyu reddetme sebebi olarak bedavanın indirim katogorisinde olduğu ve cihazda indirim olmadığını söylediler ben gerçekten bedava olduğunu düşünüyorum haksız mıyım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.