Excalibur laptop oyunda 100 dereceyi görüyor

Bu makaleyi okumanı tavsiye ederim.

Bilgisayarı almadan onu araştıracaksınız işte yük altında maksimum kaç derece falan oluyor bakmanız lazım eğer soğutması iyi olmayan bir cihaz alırsanız böyle olur.

Kanka bu arada olay şey. Güç planı değişiyor ya mantık olarak. Şimdi bende ilk fotoğraftaki gibi Power saving Mode'deyken.

1656952108095.png

Isındıran mod yani text mode ve üstüne geçince ise;

1656952143716.png

Bence güç planında sıkıntı var. Size atsam güç planı ayarlarını hocam yardım edebilir misiniz?

Bence güç planında sıkıntı var. Size atsam güç planı ayarlarını hocam yardım edebilir misiniz?

Hocam zaten bu tür oyuncu bilgisayarlarında maksimum performansı güç ayarlarından Performans'a çekerseniz görürsünüz.
Ayrı bir konu açın undervolt ayarı isteyin diğer forumdaşlar size daha detaylı yardımcı olur.

Hocam zaten bu tür oyuncu bilgisayarlarında maksimum performansı güç ayarlarından Performans'a çekerseniz görürsünüz.
Ayrı bir konu açın undervolt ayarı isteyin diğer forumdaşlar size daha detaylı yardımcı olur.

Kanka üstte attığım mesajdaki gibi neden birinde çıkıyorda diğerinde çıkmıyor hangi ayar bu onu soruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı