Excalibur laptopa 120W adaptör yeterli mi?

Peki sizin bilgisayarda da aşırı ısınma sorunu var mı? Benim bilgisayarda oyunlarda işlemci sıcaklığı 95-100 derece arasında ekran kartı sıcaklığı da 85-87 derece arası. Sizde sıcaklık kaç derece oluyor oyundayken ?
yok ısınma olmuyor fazla soğutucu da var ama olmadan da kullandım fazla ısınmıyor

Gidemiyorum ki hocam yoğunluktan dolayı battery Boost kapatıp deneyeceğim şimdi ama nasıl kapatılıyor bilemiyorum.

Bilgisayar açılırken F2 tuşuna art arda bas mavi bir ekran açılır BIOS ekranı oradan sağ yön tuşuna basıp Advanced menüye geç battery Boost var onu disable yap ama devre dışı bırakmanı önermem çünkü şarjın 50değmiş gibi sürekli takılma yapıyor oyunlar en azından battery Boost açıkken yüzde 50ye kadar takılma yapmıyor oyunlar.

Bilgisayar açılırken F2 tuşuna art arda bas mavi bir ekran açılır BIOS ekranı oradan sağ yön tuşuna basıp Advanced menüye geç battery Boost var onu disable yap ama devre dışı bırakmanı önermem çünkü şarjın 50değmiş gibi sürekli takılma yapıyor oyunlar en azından battery Boost açıkken yüzde 50ye kadar takılma yapmıyor oyunlar.
bir deneyeyim teşekkür ederim o kadar sordum araştırdım kimse de yazmıyor

hocam kurtuldum düşmüyor şarjı :D

ama adaptör güzel ısınmış baya da ses oldu performansa çektim bir de

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı