Excalibur laptoptan gelen yanık kokusu

Attım ya yukarıda.
E taradım bisi olmadı.
Ürün adı bu.

Casper Excalibur G770.1030-8VJ0T Intel Core i5-10300 8GB RAM 500 GB NVMe SSD GTX 1650Ti 4GB 15,6'' Siyah Gaming Notebook Bilgisayar​

Attım ya yukarıda.
E taradım bisi olmadı.

Aygıt yöneticisinden işlemciye gelip sağ tıklayın ve sürücüyü güncelleştir; sürücüleri otomatik olarak ara seçeneğini seçin. Ardından tekrar donanım değişiklerini taramayı deneyin. Olmazsa garantiye verin.

Linkide bu.https://www.teknosa.com/casper-excalibur-g77010308vj0t-intel-core-i510300-8gb-ram-500-gb-nvme-ssd-gtx-1650ti-4gb-156-siyah-gaming-notebook-bilgisayar-p-125037207
Hiç bisi olmadı zaten en son sürümüs.

Garantiye vermeniz sorununuzu çözebilir. İlk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum.

Garantiye mi götürüm.
Yanmıs olma ihtimali var mı çekirdeklerin.

Yanmıs olma ihtimali var mı?

İşlemci yanması olabiliyor. Ama çekirdek yanmasını daha önce duymadım. Ama olabilir.

Onları bilmiyorum ben en iyisi garnatiye götürüm peki iade yaparlar mı yenisini vermezler değil mi?

Büyük ihtimal içindeki bilgileriniz gidecek. Önemli bilgilerinizi kurtarmanızı öneririm.
Onarım yapabilirler. Ürünü de değiştirebilirler. Kullanıcı hatası deyip geri de gönderebilirler.

Bari tamir etsinler. Bilgilerim eski bilgisayarda var sorun olmaz zaten.
Whassap'tan yazdım Excalibur'a cevap yok daha.
Teknosa'dan aldım Teknosa'ya mı götüreyim Casper'a mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı