Excalibur M.E238FHD DisplayPort to HDMI kablosu ile 200 Hz görüntü verilebilir mi?

Bütçe
5000 Türk Lirası

pnr

Decapat
Daha fazla  
Monitör
Casper Excalibur M.E238FHD-G 23.8" 200Hz 1ms 300NIT (HDMI+Display) Curved F
Merhaba yaklaşık 2 hafta sonra Casper Excalibur'un 200 Hz monitörünü alacağım fakat bir konuda kararsız kaldım. Laptopum Monster Abra A5 v18.1 fakat laptopta DP girişi yok. Ben de bu konu hakkında DisplayPort to HDMI kablosu buldum. Bu kablo işimi çözer mi? Çözmez ise bildiğiniz bir yol söylerseniz sevinirim iyi geceler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bunu çok içten söylüyorum. Monster laptop almışsın şimdi Casper monitör alacağım diyorsun. Kim veriyor sana bu tavsiyeleri? Neden güveniyorsun o şahısa? Belli ki hiç bir fikri yok.

Casper monitör piyasadaki en kötü monitördür. Yapma. Dur artık.

Dostum bunu çok içten söylüyorum. Monster laptop almışsın şimdi Casper monitör alacağım diyorsun. Kim veriyor sana bu tavsiyeleri? Neden güveniyorsun o şahısa? Belli ki hiç bir fikri yok.

Dostum çok iyi anlatmışsın.

Dostum bunu çok içten söylüyorum. Monster laptop almışsın şimdi Casper monitör alacağım diyorsun. Kim veriyor sana bu tavsiyeleri? Neden güveniyorsun o şahısa? Belli ki hiçbir fikri yok.

Yorumlarına baktım güzeldi ondan F/P gibi geldi Monster ayrıca gayet iyi

Yorumlarına baktım güzeldi ondan F/P gibi geldi Monster ayrıca gayet iyi
Dostum kim iyi dedi, nerede dedi. Yani ülkedeki bilinçsiz cahil toplumu düşünürsen öyle her kese her şeye inanma. Monster da 3 ay sonra servislik olunca bir daha gözden geçirirsin. Senin için diyorum, yoksa banane.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı