Excalibur vs MSI vs Monster

Balerion1

Decapat
Daha fazla  
Excalibur G900 - MSI GF65 Thin - Monster Tulpar arasında kaldım Excalibur ve Monster RTX 2070 8 GB MSI RTX 3060 6 GB diğer bütün özellikleri aynı ben tasarım olarak çok güzel olmasından dolayı Excalibur düşünüyorum üç ayrı sorum olacak.

Excalibur ve Monster da anakart kalitesi düşük deniyor bunun hakkında bilginiz var mı?

RTX 2070 8 GB vs RTX 3060 6 GB?

Bunlara 144 Hz 2. monitör takılabilir mi?

Excalibur G900 - MSI GF65 Thin - Monster Tulpar arasında kaldım. Excalibur ve Monster RTX 2070 8 GB MSI RTX 3060 6 GB diğer bütün özellikleri aynı ben tasarım olarak çok güzel olmasından dolayı Excalibur düşünüyorum üç ayrı sorum olacak.

Excalibur ve Monster da anakart kalitesi düşük deniyor bunun hakkında bilginiz var mı?

RTX 2070 8 GB vs RTX 3060 6 GB?

Bunlara 144 Hz 2. monitör takılabilir mi?

1'5 yıllık MSI katana tecrübem var. Thin serisi alınmaz ne yazık ki. Asgari katana almanız şart. 3000 serisi olduğu için ekran kartı W değeri çok önemli. Thin olduğu için maksimum 60-80W olduğunu düşünüyorum. Yine de diğer iki markaya rağmen kötünün iyisi. Kendim RTX 3060 85 ya da 90W katana kullandım Valhalla, RDR2, Odyssey VA 1080 Ultra sorunsuz oynadım. Thin kasa kalitesi giriş seviyesi. Pek bir şey beklemeyin. Soğutma içlerinde en iyi Thin olacağını düşünüyorum. Tam model atsanız daha çok detay verebilirim. Bazı Thin model tek fan şaka gibi. Büyük dezavantaj. Üstüne panel parasının karşılığını vermeyecektir. Ses olarak giriş seviyesi yine. Büyük ihtimalle yine tek fan model var. İlla MSI diyorsanız en düşük katana almanız lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı