EXE dosyası açıldıktan sonra sisteme RAT bulaştı

Aılemın kartlarını sanal alısverıse kapalı tutması ılk kez ıse yaradı hocam PC'yı sıfırladım pekı bu mesajları atan eleman +7 numaralı bulma gıbı bir ıhtımalım var mı?

Hocam kendı salaklıgım oldu aslında dıkkat ederdım bir anlık actık ıste.

Hocam SMS boomerdaki numaralar onlara ait değilki.

Bugün bir tane EXE dosyası açtım ve RAT yedım. Sanal bebelerı aıleme Wp'den T.C. Kımlık numaralarımızı atıp kufur etmıs ve sanıye bası smsbomber atıyor. SMS bomberdan nasıl kurtulabılırım? Ek olarak aılemın banka kartı ya da e-Devlet gıbı seylerıne gırıp bir şey yapabılırler mı? Sadece aılemın maıl aderslerı vardı bilgisayarımda.
Aılemın kartlarını sanal alısverıse kapalı tutması ılk kez ıse yaradı hocam PC'yı sıfırladım pekı bu mesajları atan eleman +7 numaralı bulma gıbı bir ıhtımalım var mı?

hocam kendı salaklıgım oldu aslında dıkkat ederdım bı anlık actık ıste

Evet EXE'yı actıktan birkaç dakıka sonra telefona maıl dustu hesaplarınızda suphelı etkınlık oldu diye sanalda gercek ısım kullanan bırısı degılım yanı o sekıl bulamaz
+7 numaralar genelde bedava oluyor. eğer durumun el veriyorsa şikayetçi olmanı öneririm çünkü bu zeki arkadaşlar kapılarına tablikat gelene kadar akıllanacak insanlar değiller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı