EXPER ARC A750 sistem alınır mı?

Hocam sağ olun tüm yorumlarınız için. Fiyat eklemesi yapmadan siyah kasa istiyor arkadaşım ve son sisteme sanırım zam gelmiş işlemci değişince 33-35k oluyor dün sanırım öyle değildi bakmıştım. Şu an 30-32K bandına ne önerirsiniz sistem?

Son sistem dün 30k altıydı ve evet zam gelmiş maalesef. Bu sistemi öneririm. Özelleştirme yerinden siyah kasa seçilebilir. Fotoğrafta siyah gözüküyor ama beyaz bu. Özelleştirme yerinden siyah kasa seçmeyi unutmasın.

Son sistem dün 30k altıydı ve evet zam gelmiş maalesef. Bu sistemi öneririm. Özelleştirme yerinden siyah kasa seçilebilir. Fotoğrafta siyah gözüküyor ama beyaz bu. Özelleştirme yerinden siyah kasa seçmeyi unutmasın.
cok sagolun. kasayı siyah yapıp şu ssd'yi seçtim (1tb olması için ve hızı yüksek). bu şekilde alınır değil mi? Güzel oldu gibi.
1738593145798.png

Paranı yak ama buna verme.

Ben de arkadaşı İtopyaya vs. yönlendirdim. Zaten bütçemiz değişti, son atılan sistemi yorumlar mısınız?

Stok fan yeterli olur sorun çıkarmaz hocam. Size kalmış. Geleceğe yönelik olsun diyorsanız sıvı soğutma seçebilirsiniz. Ama ileride kendim alırım derseniz stok fan iş görür ve üzmez.

İleride düşünürüz hocam şu anlık bütçe elvermez gibi zaten :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı