Başarılı Kurulum Exper Karizma A5B - Mavericks

İlk Kurulum Deneme Başarılı Olmasa İkincide Başarılı Oldum, Sistem Bir Kaç Driver Haricinde Çalışıyor. Şuanda Onun İçin Uğraşıyorum.
Sağlamış Olduğu Kıymetli Bilgilerden Dolayı Recep BALTAŞ Beye ve Forum Arkadaşlarına Çok Teşekkür Ederim. Başarılarınız Daim Olsun.

Cpu: Celeron 1.8, Ram:2Gb Hdd:320 E.Kartı:HD300

image_635254034144469062.jpg

image1_635254035038951484.jpg

image2_635254035388160469.jpg

image3_635254035686138984.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam İsmail. Kurulum için tebrik ederim.

Ama kurduğun yöntemi belirtmediğin sürece konun bu başlık altında kalamaz. Forumun bu alt başlığında yöntem de belirtiyoruz. Bölüm KURALLARını oku lütfen. Detay vermen için biraz süre tanıyorum.

Bu arada genel kurallar gereği, her kelimeye büyük harfle başlamak yasaktır. Bu uygulamanı da düzeltmeni istiyorum.

(Ayrıca ben resimlerini açamadım, bir kontrol eder misin, açılıyor mu diye?)

Merhabalar,
İlk kurulum denememde ekran kartının kextleri image dosyasında mevcuttu ve kurulum aşamasında siyah ekrana takıldım, mevcut intelgraphic kextlerini formunuzu takip ederek Transmac ile sildim.
Kurulum ekranından sonra Recep beyin Marvicks kurulum videosunda ki yönergeleri takip ederek kurulumu bitirdim.
Clover Configiration kullanarak EFI dosyasını hdd nin içine atarak çalışır hale geldi.
Şuanda tek çalışmayan driver'im kablosuz bağlantım, malesef bulamıyorum: RTL8188.

Resim uploadlarında sıkıntı yok ama chrome de bağlantı linkini kopyalayıp, başka bir sekme açarak yapıştırınca çok daha net bir şekilde açılıyor, en kısa zamanda düzeltmeye çalışacağım.
İlgi ve alakanıza teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı