Exper Xcellerator X50 Hakkında Yorumlarınız

Ben öyle bir şey demiyorum bu kasada oyuncular için yapılmış nviada ve exper ürünü bu da bir toplama pc

Oyuncular için mi, bence bir kez daha düşünün. Bu bilgisayar ile anca mario oynarsınız. Orjinallik konusuna gelince tüm toplama bilgisayarlar orjinaldir ve tüm parçaların kendi garantisi vardır. İçinizde hiç bir şüphe kalmasın orjinallik konusunda.
 
Üstteki yorumlarını tarafsız bir şekilde okursan nasıl anlaşıldığını ve ne anlatmak istediğini anlarsın. Bence geri vitese hiç gerek yok.
 
Katılıyorum. Ama istersen gidip X50 alıp paranı çöpe atabilirsin. Ben yukarda o fiyata olabilecek en iyi kasayı topladım. Alıp almamak sizin kararınızdır. Şunu unutmayın ki HAZIR PC PİŞMANLIKTIR ve KASANIN ŞEKLİ DEĞİL İŞLEVİ ÖNEMLİDİR !
 
Demeye çalıştığımız, o bilgisayar çok pahalı ve parasının hakkını vermiyor. O fiyata daha iyi bir toplama bilgisayar toplanır.
 
Yav siz beni yanlış anlamışsınız bir kasası güzel dedim kasa düşmanı yaptınız Mario :D
Çok daha iyi bir bilgisayar yapılabilir, daha kaliteli, daha performanslı, üstelik parçaları ayrı ayrı garantili olacak misal: Ram ler mi bozuldu ? Hemen sök garantiye ver, Pc'nin hepsini vermene gerek yok. Onun dışında kasa içini ve dışını istediğin gibi dizayn'da edebilirsin toplamada. Eğer hazır alacaksan, kasanın içini açarsan garantisi bozulur bu arada.
 
Çok sağ olun. Bu arada ben sizin sisteminiz için olumlu ya da olumsuz bir yorum yaptığımı sanmıyorum. Ben fikrimi ne gördüm ama yinede çok teşekkür ediyorum. Belki kızdınız (kasa yüzünden) ama yine söylediğim gibi. Fikrimi sundum.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı