Extensa 15 laptopta "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION" mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11

SenseiEno

Centipat
Daha fazla  
RAM
8
Ekran kartı
Mx330
İşlemci
İ5 1035g1
UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION ve SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION hatası yiyorum. Termal macunu falan yeniledim halen devam ediyor. Virüs taramasından da problem çıkmadı. Sfc/scannow'da problem çıkmadı. Minidump dosyası oluşmuyor, %0'da kalıyor. Bu nedenle buraya atamam.
Hiçbir işlem yapmama rağmen, internette gezinirken bu oluyor. Bir anda bilgisayar kasmaya başlıyor ve mavi ekran alıyorum.
Bilgisayarı alalı daha 1 yıl yeni oluyor. RAM veya SSD de problem olmadığını düşünüyorum.
- Acer Extensa 15 ( i5 1035G1 MX330)

Son düzenleyen: Moderatör:
@The10thDoctor @Plyra minidump dosyası halen oluşmuyor. Chkdsk komutu çalıştırdım. Bittiğinde bilgisayar uzun süre hata vermeden çalıştı. Ama birkaç saat sonra yine UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION hatası verdi.
Ekstra olarak olay görüntüleyicisinde autopilot.dll WIL was reported.
0×80070491 yazıyor

Son düzenleme:
@Plyra mavi ekran hataları biraz azaldı. Biraz önce yine hata aldım. Bilgisayar kendini yeniden başlatırken ekranda no bootable device yazısı gördüm. Bilgisayari kapatıp açtığımda normal bir şekilde açıldı. Bu no bootable device ne anlama geliyor biliyor musun?

Windows'un üstünde kurulu olduğu diski bulamaması anlamına geliyor. Daha önceki fikrimi doğruluyor.

@Plyra BIOS'u kontrol ettiğimde boot Manager da sadece Windows Boot Manager gözüküyor.

@Plyra BIOS'u kontrol ettiğimde boot Manager da sadece Windows Boot Manager gözüküyor.
Yardım edecek kimse yok mu? Ssd ısınmasından dolayı mavi ekran hatası alır mıyım?

Son düzenleme:

Yardım edecek kimse yok mu? Ssd ısınmasından dolayı mavi ekran hatası alır mıyım?
Yuksek ihtimal disk arizali. No bootable device herhangi bir diskin olmadigini gosteriyor zaten.

Yuksek ihtimal disk arizali. No bootable device herhangi bir diskin olmadigini gosteriyor zaten.
Bad sector çıkmadı. No bootable device sadece mavi ekran sonrasında geliyor. Akşamları nedense hata almıyorum. Ssd bu saatlerde 80 dereceyi görüyor. Kingston om8pcp3512f-aa .
Windowsta ve biosta disk gözüküyor. Bilgisayarı alalı 8-9 ay oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı