Exvega Andromeda alınır mı?

Aman aman uzak durun bu şekilde çok şikayet mevcut bilindik markalara yönelin reklamlara kanmayın. Çok geçmiş olsun.

Merhaba, dün akşam saatlerinde exvega sitesinde üye kaydımı oluşturarak seçtiğim ürünü sepete ekleyip tam ödemesini yapacaktım ki biraz daha araştırma ihtiyacında bulundum. Bu konu başlığındaki ilk yorumlarda exvega temsilcisinin satın alma aşamasındaki kullanıcılara yanıt verdiğini gördüm fakat sonraki yaşanan problemlerde hiçbir şekilde ortada görünmediler. Yaşanan sorunlara bakılırsa; aşırı uzun kargo süreleri, özensiz ve hasarlı kargolama, kullanım sonrasında oluşan sesler, mekanik problemler gibi sorunlar yoğun olarak bildirilmiş. Alan arkadaşların neredeyse hepsi bu firmayı önermiyor, bende satın almaktan vazgeçmiş durumdayım. Şikayet sitelerinde de uzun ve özensiz kargo sürelerinden bahsediliyor. Kronik olarak kargo sisteminde uzun zamandır sorun var gibi görünüyor. Bir firmanın kendi adını kargolama gibi basit bir süreç ile bu kadar kolay lekelemesine de bir türlü anlam veremiyorum.

Update olarak yazmak istedim 2 gün önce geceye doğru sipariş verdim ve bu sabah elime ulaştı. Adanada yaşıyorum bu arada Ankaradan gönderilmiş. Eksik parça ve kırık parça çıkmadı hiçbirşekilde tertemiz gönderilmiş. Kuzenim benden önce aldığında fabrikadan çıkmıyor parça arızalıysa göndermiyorlar 1 ay sürüyor demişti yinede aldım beğendiğim için. Bu sorunların hiçbiri kalmamış görünüyor. Koltuk güzel bel yastığı şuan visco belimi tamamen kavrıyor tekerlekler çok sessiz herhangi bir sorunu yok. Hawk fab v4 ve future da denedim arkadaşlarımda vardı bir tık daha iyiler hawklardan bence. Tavsiye ederim.

Koltuğu satın alanlar deneyimlerini aktarabilir mi?

Kurulumu kolay, süngeri havk ve diğerlerine göre çok daha yumuşak. Güzel bi koltuk öneririm.

Süngeri güzel rahatsız etmiyor. Masaj özelliği pek bir işe yaramıyor ve yastıkların lastikleri bayağı bir uzadı pili çabuk biten bir şey şarj edilebilir pil gerekli. Ses sorunu var 2. yılda duymaya başladım bir wd40 sıkılsa çözülecek gibi, biraz zor geliyor esasında
Genel anlamda memnunum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…