İnceleme Exvega Andromeda oyuncu koltuğu incelemesi

Hocam benim boyum 172 sorun cıkartır mı?

Boyum 191 dık oturunca tam 0'a 0 oluyor kafa ve bel yastıgını ıstedıgın mesafeye gore ayarlayabılırsın sorun cıkartacagını zannetmem.

Boyum 191 dık oturunca tam 0'a 0 oluyor kafa ve bel yastıgını ıstedıgın mesafeye gore ayarlayabılırsın sorun cıkartacagını zannetmem.

Hocam şimdi 5000 bin TL'ye alacağım özel kumaş diyorlar sizce kir falan herhangi bir sıkıntı çıkarır mı, özel kumaş oldugu için terletme olayı güvenilir mi?

Hocam şimdi 5000 bin TL'ye alacağım özel kumaş diyorlar sizce kir falan herhangi bir sıkıntı çıkarır mı, özel kumaş oldugu için terletme olayı güvenilir mi?

Hocam açıkçası çok gömen oldu diye paraya kıyıp xDrive fırtına almıştım memnunum.

Hocam açıkçası çok gömen oldu diye paraya kıyıp xDrive fırtına almıştım memnunum.
Merhaba, bende de xdrive fırtına var deri siyah model. Fakat yazın çok terletiyor kışın da soğukta oturmadığımız için bir nebze yanımdaki kaloriferin sıcaklığıyla birlikte az da olsa terletiyor. Tabii saatlerce bilgisayar başında oturuyorum. Çok şükür herhangi bir ağrı vs yapmıyor. Diğer oyuncu koltuklarını hiç denemedim. Çok yumuşak olduğunu söyleyemem fakat sert de değil açıkcası. Bu düzey gayet yeterli, bir yandan düşündüğümde de yumuşak olsa görüntüsü uzun vadede bozulur diye düşünüyorum. 2 buçuk senedir kullanıyorum neredeyse ve deride çatlama yapısında bozulma falan hiçbir şey yok ilk aldıgım günkü gibi. Fakat sırf bu terleme için satıp kumaş modellere geçmeyi düşünüyorum ama görüyorum fiyatlar uçmuş fiyatı 7.5 olmuş deri modelin bendeki. Ben aldım 1700e bu yüzden de çekiniyorum değermi satıp üstüne ekleyip sıfır kumaş koltuk almaya bilemedim

Keşke deri almasaydınız bendeki model yanlar deri oturma kısmı kumaş olan model deri model seçmekle hata etmişsiniz biraz bozulana kadar kullanın o zaman kumaş alırsınız bence.

Keşke deri almasaydınız bendeki model yanlar deri oturma kısmı kumaş olan model deri model seçmekle hata etmişsiniz biraz bozulana kadar kullanın o zaman kumaş alırsınız bence.
Ya o zamanlar aceleye geldi bir de boyum 185 ozamanlar da 90 kiloydum biraz büyük olsun dedim. Baya da büyük rahat açıkcası bacaklarım da uzun. Rahatlıktan yana saatlerce oturmama rağmen hiçbir sorun yaşamıyorum. Koltuk hissi vermesini beklemiyorum zaten. Aceleye gelmese kumaş alırdım muhtemelen. Fakat kumaşın da kendine göre dezavantajları olacak mesela deri kolay silinebiliyor leke tutmaz kolay kolay. Ama kumaşta bir kirlenirse ki ben alırsam gri istiyorum o gri ne olur zamanla düşünemiyorum Dediğine gelirsek şuan öyle düşünüyorum ikinci elden 5 veren oldu fakat vermek istemedim. Uzun süre kullanıp ileride ikinci koltuğumu alırım olmadı dursun şimdilik. Ucuza da vermek istemiyorum açıkcası. İki koltuk yaparız ilerde

Bende de grisi var şu an sorun yok ama dediğin gibi leke konusundan sıkıntı çıkartır kumaş umarım çıkartmaz bende de sorun.
Amazon'dan aldım üründe delikler açılmamıştır vidaları da yanında yoktu Amazon 1000 TL para iadesi yaptı koltuk 5.000 civarına düşmüştü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…