Exvega vs Zio vs Hawk

Bütçe
10.000-13.000 TL

FEDUX

Kilopat
Makaleler
2
10.000 TL bütçem var. Sırt ve boyun ağrılarımdan dolayı komforlu bir koltuk arayışındayım.
  • Exvega Andromeda.
  • Zio Venom/Fabric
  • Hawk Fab.
Bu üç koltuk arasında gıcırdama sorunu yaşatmayacak. Uzun ömürlü olanı hangisidir?
Kullanan arkadaşlar yorum yaparlarsa çok sevinirim.

Bunları kullanmadım ama bu bütçede önerim xmax Rio balerion

Hocam Visco süngerli bir şey bakıyorum. Hem uzun vadede daha ömürlü hem de ağrılarıma iyi gelir diye düşünüyorum.

Zio premium Fabric seçeneği çok alınabilir duruyor. Siz hangi modeli aldınız?

1 yıldır kullanıyorum nerede ise şu an a kadar XMAX da en ufak ağrı yaşamadım.

Hocam Visco süngerli bir şey bakıyorum. Hem uzun vadede daha ömürlü hem de ağrılarıma iyi gelir diye düşünüyorum.

Zio premium Fabric seçeneği çok alınabilir duruyor. Siz hangi modeli aldınız?

Ben Venom Gaming alıp boyutu XL'a çıkartıp premium kumaş ve Visco ped vs birçok şey ekledim henüz gelmedi kargoya yeni verildi. Exvega kullanan 2 kişi ile konuştum koltuğun ortalama bir koltuk olduğunu masaj vs gibi özelliklerin satış stratejisi için konulduğu ve o özelliklerin kalitesiz olduğunu belirtmişlerdi ve gıcırtı sorunları varmış, Zio hakkında da kötü yorumlar gördüm ancak gördüğüm yorumlar sadece kurulumun zor olduğunu söylüyordu sadece bende bu yüzden Zio aldım. Eğer 1 hafta falan sabrederseniz koltuk bana gelince size geri dönüş yapayım öyle sipariş verin sizde.

Son düzenleme:
Ben Venom Gaming alıp boyutu XL'a çıkartıp premium kumaş ve Visco ped vs birçok şey ekledim henüz gelmedi kargoya yeni verildi. Exvega kullanan 2 kişi ile konuştum koltuğun ortalama bir koltuk olduğunu masaj vs gibi özelliklerin satış stratejisi için konulduğu ve o özelliklerin kalitesiz olduğunu belirtmişlerdi ve gıcırtı sorunları varmış, Zio hakkında da kötü yorumlar gördüm ancak gördüğüm yorumlar sadece kurulumun zor olduğunu söylüyordu sadece bende bu yüzden Zio aldım. Eğer 1 hafta falan sabrederseniz koltuk bana gelince size geri dönüş yapayım öyle sipariş verin sizde.
Tamamdır hocam, teşekkür ederim. Memnun olurum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı