Exxen neden bu kadar kötü?

• Konuyu başlatan ftftc_
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 40
  • Görüntüleme 5.133
Makaleler
3
Arkadaşlar, elbette Netflix kalitesi beklemiyorum fakat Google'a Exxen yazıyorum, reklam olmasa site çıkmıyor. Sitede içerik arayabileceğim bir buton bulamadım (Telefon web sitesinden girdim.). Bu kadar yatırım yapılan bir projede YouTuberların cebini doldurmak yerine Hintli abilere 100-200 dolar verseler daha iyi olur gibiymiş. Projenin sloganı "Haydi YouTuberların cebini dolduralım." olmalı. Bilmiyorum, belki de yanlışlarım vardır. Bu yanlışlarımın düzeltilmesi için bu konuyu açıyorum, tabii yanlışım varsa.

Kullanıcı sözleşmesini bile BluTV'den çalan şeye ne denir ki?
Sadece "BluTV" yazan yerlere "Exxen" yazmışlar.

Yerli olan hiçbir şey sevilmez bu ülkede ve destek görmez.
Yerli olup olmamasıyla uzaktan yakından alakası yok. İçerik rezalet. Eh-meh izlenebilecek iki üç içerik var anca. Boşuna "Yerli sevilmiyor!" ajitasyonu yapmayın. 900 milyon TL harcandığı iddia edilen bir girişim bu, sahibi de öyle piyasaya yeni girmiş bir adam falan değil.

Hocam yanlışınız yok. Benim gözümde 2 tane içerik dışında çöp içerikler var. İçerik kalitesi çok düşük. Fiyatı bile çok pahalı. Reklamsız izlemek için bile 20 TL para istiyor. 20 TL vermek yerine gider o para ile Netflix platformunda 1 aylık üyelik alırım. YouTuber'lara para kazanmak için yapılan bir proje. Ayrıca sitelere çok kötü. Kopya koruması bile yok.

Yerli olan hiç bir şev sevilmez bu ülkede ve destek görmez.
Eleştirmek ve destek vermek aslında aynı şey. Yani neden youtuberların cebini doldurmaya yönelik bir projeyi destekleyeyim ki ? Eleştirimi yaparım Acun bey cidden işi ciddiye alır ve Netflix benzeri bir kalite yakalamaya çalışırsa zaten destek vermiş olurum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı