Exxenspor'un fiyatlarıyla ilgili ne düşünüyorsunuz?

TRPoWer

Hectopat
Katılım
30 Mart 2021
Mesajlar
438
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Galatasaray taraftarıyım. 2 senedir korsan izlemiyorum. Şu an beIN sports ve S Sport Plus'a üyeyim. Bu ikisinin özellikle S Sport'un fiyatları uygunken bu Exxen'in durumu nedir?
Galatasaray'ın şampiyonlar ligi maçları için daha önce aldım. Platform çöküp durdu. Boşa para verdik gerçekten. Şimdi de hem Fenerbahçe'nin maçları hem de şampiyonlar ligi için alacaktım da fiyatlar yüzünden vazgeçtim.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240409_215901_Brave.jpg
    Screenshot_20240409_215901_Brave.jpg
    68,2 KB · Görüntüleme: 38
Vallaha bence uygun. Fenerbahceliyim real madrid-city maçını izledim öbürünü de izlicem şimdi 2 olympiakos maçını izleyeceğim. Maç başına 100₺ resmen para değil. Ha tabi bu platformun çökmediği ve yayın kalitesinin çöpe dönmediği anlar için geçerli.
 
Vallaha bence uygun. Fenerbahceliyim Real Madrid-City maçını izledim öbürünü de izleyeceğim şimdi 2 olympiakos maçını izleyeceğim. Maç başına 100₺ resmen para değil.

Süper Lig, Premier lig bundes liga ve ligue 1 250 TL ödüyorum beIN Sports'ta.

Seneye TRT alacak zaten ücretsiz olacak tüm maçlar. Almak gereksiz bence.

Sadece Türk takımları ücretsiz değil mi? Bu maçlar gene TRT'nin platformunda ücretli olur bence.
 
Ertem sener dinlemek icin hiçbir platforma para veremem kusura bakmasinlar. Fiyatlari da diger platformlara gore cok pahali.

Bencede içeriği de çok değil.

Vallaha alman ligindeki ve Fransa köylü ligindeki bütün maçları topla Real Madrid vs mancester City maçı kadar zevk vereceğini düşünmüyorum.

Ben paketin içeriğini söyledim. Kişisel olarak Süper Lig ve Premier lig takip ediyorum.
 
Vallaha Alman ligindeki ve Fransa köylü ligindeki bütün maçları topla Real madrid vs Mancester City maçı kadar zevk vereceğini düşünmüyorum.

Dun tum gun Real - City macini bekledim Ertem Sener'i duyunca direkt Arsenal macina gectim. 10 gollu mac da olsa Ertem Sener anlatinca mac gram zevk vermiyor. Ayni milli maclar gibi. Bundesliga'da mucadele esigi yuksek bir ligdir fizige dayali zaten izlemesi keyifli.
 
beIN Sports'ta da sezonluk değil, aylık almak istiyorsan böyle fiyat ödemek zorundasın. Bir de TV'den izleyeceksen ekstra para 🫠
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20240410_164951_Brave.jpg
    Screenshot_20240410_164951_Brave.jpg
    43,1 KB · Görüntüleme: 14
Tabii UCL uel uecl maçlarını yayınlayacak. Ama paralıya geçebilir. Yeni sezon başlasın, bir iki maç baktın ki yayınlanıyor, artık Avrupa maçlarını izleyebilirsin. Süper Lig ise... 🤔
 

Geri
Yukarı