Exynos işlemciler ne kadar iyidir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
MI14t her karşılaştırmada Samsung A56'yı geçiyor. Oyun oynayacaksanız MI14t işlemci testinde %49 fark atmış. Kamera olarak da MI14t önde.
Sadece işletim sistemi olarak mı tercih ediyorsunuz?

OS olarak zaten A serisi sonuçta. Ama Samsung gibi markaların dışına çıkmaya alışık değilim, Xiaomi'de yazılımsal ve kronik sorunlar fazla oluyor genelde. Yine de doğru seçim hangiyse onu yapacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer bunun hakkında daha açık bir örnek verirseniz kararım hala A56'dan yanadır. Çünkü 4 yıl için kullanacağım ve seçim yapmak için tek umudum burası :D

Elimde şu anda Exynos'lu bir cihaz olan A54 var hocam. İstediğinizi sorun. Cevaplamaya çalışırım.

OS olarak zaten a serisi sonuçta. Ama Samsung gibi markaların dışına çıkmaya alışık değilim, Xiaomi'de yazılımsal ve kronik sorunlar fazla oluyor genelde. Yine de doğru seçim hangiyse onu yapacağım.

O dedigin sorunlar cogunlukla Redmi ve POCO'larda mevcut. Mı serisi Exynos'lu bir Samsung'dan daha az sorun cikartir. Sosyalde acilmis olan One UI 7 konularina bakabilirsin. Karar vermende yardimci olur.

O dedigin sorunlar cogunlukla Redmi ve POCO'larda mevcut. Mı serisi Exynos'lu bir Samsung'dan daha az sorun cikartir. Sosyalde acilmis olan One UI 7 konularina bakabilirsin. Karar vermende yardimci olur.

3 farklı Xiaomi telefon kullandım hiçbirinden memnun değilim HyperOS 2'yi de kullandım çöp bir işletim sistemi.

Bana gulen arkadaslar arguman sunarsa sevinirim. :) Bu da Exynosun bir diger rezilligi.
1748617566082.jpeg

3 farklı Xiaomi telefon kullandım hiçbirinden memnun değilim HyperOS 2'yi de kullandım çöp bir işletim sistemi.
Ne kullandin?

İlk sorum s serisi mi a serisi mi? Çünkü bu iki seride kullanılan Exynos'lar aynı değil. Nasıl ki Yz'da bile awesome ınteligence kullanıldığı gibi.

S serisi mi A serisi mi sorusunu doğru bulmuyorum. Bu soru modeline göre değişir bence. Örnek verecek olursam S21FE mi A55 mi sorusuna elbette A55 derim. Çünkü S21FE'nin ısınma ve bataryasının dayanmaması gibi sorunları bulunuyor.

Exynos'lar eskiye nazaran fazla sorunlu olmasa bile gene kusurları var şu anki Exynos'larda da, bir MediaTek ve snapdragona rakip olamazlar şu anki işlemcileriyle. Samsung zorunlu değilse 14T al, birçok konuda daha iyi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00