EYT yaş sınırının az önce yapılan konuşmada kaldırıldığı belirtildi. Ne düşünüyorsunuz?
Recep baba, EYT'de yaş sınırını kaldırdı. Arkadaşlar oyumuz bundan sonra Recep Tayyip Erdoğan'a helal olsun (!)

EYT yaş sınırının az önce yapılan konuşmada kaldırıldığı belirtildi. Ne düşünüyorsunuz?
Emekli olmasına rağmen çalışabilir ki?Maaş yarı yarıya düştü. Zaten zar zor geçiniyorduk. Şimdi ne yaparız bilmiyorum.
Bilmiyor dum sağol(!)Çıraklık prim sayılmıyor. O daha çok sağlık sigortası gibi sanırım bu yüzden alamıyorsun.
İş yeri çıkartmak için sebep arıyordu zaten sebepleri oldu.Gençler işsizken o nereden iş bulacak.Emekli olmasına rağmen çalışabilir ki?
Emekli olduğu için niye çıkarıyorlar anlamadım. Çok saçmaİş yeri çıkartmak için sebep arıyordu zaten sebepleri oldu.Gençler işsizken o nereden iş bulacak.
Keşke durum böyle olmasaydıEmekli olmasına rağmen çalışabilir ki?
İş veren açısından saçma değil. Genç çalışan alacak işveren.Umarım okulu bırakmak zorunda kalmam.Emekli olduğu için niye çıkarıyorlar anlamadım. Çok saçma
Şimdi yaş 39. 65 yaşımı bekleyecem. 1997 sigorta girişim hafta da 1 gün okula gittim, geri kalan günler çalıştım. Şöyle bir hesap edelim. 14 yaşımda iş hayatında çalışmaya başladım. 2004 sonrası sayılacak 51 sene çalışıp emeklilik hakedeşim çıkacak. Adalet ?Bilmiyor dum sağol(!)
Sizden ne kadar çok kişi varsa o kadar adaletli. Bu insanlar boşuna emekli olmuyor reise basarım diyenleri şuan duyuyorum.Şimdi yaş 39. 65 yaşımı bekleyecem. 1997 sigorta girişim hafta da 1 gün okula gittim, geri kalan günler çalıştım. Şöyle bir hesap edelim. 14 yaşımda iş hayatında çalışmaya başladım. 2004 sonrası sayılacak 51 sene çalışıp emeklilik hakedeşim çıkacak. Adalet ?
Emekli olup çalışmaya devam edenlere de bir düzenleme gelsin istiyorum. Yetmiyorsa emekli olma, emekli oluyorsan çalışma.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.