Eyüp B 3D kampı ve 345 matematik soru bankası ile net artışı olur mu?

Makaleler
1
Arkadaşlar, netlerim baya düşük. Temeli yeni attım zaten. Elimde 3D ve 345 TYT matematik soru bankası var. Eyüp B'nin 3D kampını izleyip 3D ve 345'ten konuları tarasam netlerim iyi yerlere gelir mi? Bıyıklı matematik var bir yandan aklımda, sizce hangisi?

Arkadaşlar, netlerim baya düşük. Temeli yeni attım zaten. Elimde 3D ve 345 TYT matematik soru bankası var. Eyüp B'nin 3D kampını izleyip 3D ve 345'ten konuları tarasam netlerim iyi yerlere gelir mi? Bıyıklı matematik var bir yandan aklımda, sizce hangisi?
Bunlarla evet netlerin biraz artar ama komple değil. Temelin yerindeyse Matematik Branş denemeleri çöz ve Orjinal kitabını da al. Hatta Eyup B ile ilgili olarak onun kitaplarını alabilirsin kesinlikle faydası olur. Ha tabii ki Eyup B VDD yapman baya etkili olur bıyıklı matematik yerine mert hoca baksan daha iyi çünkü Bıyıklı Matematik baya temelden alıyor ve temel düzey anlatım yapıyor Mert hoca temeli oturanlara güzel. Matematiğin Güler yüzünü de öneririm özellikle TYT için.

Bunlarla evet netlerin biraz artar ama komple değil. Temelin yerindeyse Matematik Branş denemeleri çöz ve Orjinal kitabını da al. Hatta Eyup B ile ilgili olarak onun kitaplarını alabilirsin kesinlikle faydası olur. Ha tabii ki Eyup B VDD yapman baya etkili olur bıyıklı matematik yerine mert hoca baksan daha iyi.
Hocam tek kamp seçip onunla gideceğim. Kampta ilk 12 konu bitince ilk 12 konu denemelerine başlayacağım.

Hocam tek kamp seçip onunla gideceğim. Kampta ilk 12 konu bitince ilk 12 konu denemelerine başlayacağım.
Eğer daha yeni temel bittiyse Eyup B olabilir ama anlayabilirsen oda. Sen biraz Eyup B bak eğer olmazsa Mert hoca VDD yaparsın. Ve evet kampta ilk 12 konu bitince mutlaka denemelere bak denemeler ile kesinlikle artış yaşarsın. Deneme olarak da Bilgi sarmal ve 345 öneririm

Eyüp hocadan dinledikten sonra 345 yerine orijinal çözmek daha etkili olur bence. VDD deki örnek sorular zaten kaliteli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı