Şarkısını az önce dinledim. Türkiye'de dile getirdiğin düşüncelerle bile yargılanırken böyle bir şarkı yapıp piyasaya sürmek cesaret ister. Şarkısı uyuşturucuya özendirdiği için içeri alınmıştı sanırım. Eğer bunlar denetleniyorsa ilk başta şu saçma sapan dizilerden başlasınlar. Bilmem ne dizisinden özenerek şunu yaptım haberleri piyasada çok. Bunlara neden bakmıyorlar acaba?
Onlar dediğin kim hocam?Çünkü diziler onların halkı uyuşturması için kullandıkları en önemli ''uyuşturucuları''. Onlar da böyle bir uyuşturucuyu pazarlıyor insanlara. Bunu bitirirler mi hiç.![]()
''Salınmasına sevindim'' demene çok güldüm.Kendisini dinlemem ama salınmasına sevindim.
Dizileri kaldırsalar bu sefer de medya özgür değil diye bağıracaksınız hocam.Şarkısını az önce dinledim. Türkiye'de dile getirdiğin düşüncelerle bile yargılanırken böyle bir şarkı yapıp piyasaya sürmek cesaret ister. Şarkısı uyuşturucuya özendirdiği için içeri alınmıştı sanırım. Eğer bunlar denetleniyorsa ilk başta şu saçma sapan dizilerden başlasınlar. Bilmem ne dizisinden özenerek şunu yaptım haberleri piyasada çok. Bunlara neden bakmıyorlar acaba?
''Salınmasına sevindim'' demene çok güldüm.
Dizileri kaldırsalar bu sefer de medya özgür değil diye bağıracaksınız hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.