Ezhel serbest bırakıldı

OceanKing

Kilopat
10 yıl cezası istenilen Ezhel serbest bırakıldı.
Düşünceleriniz neler?
PicsArt_06-19-01.28.54.jpeg

Şarkısını az önce dinledim. Türkiye'de dile getirdiğin düşüncelerle bile yargılanırken böyle bir şarkı yapıp piyasaya sürmek cesaret ister. Şarkısı uyuşturucuya özendirdiği için içeri alınmıştı sanırım. Eğer bunlar denetleniyorsa ilk başta şu saçma sapan dizilerden başlasınlar. Bilmem ne dizisinden özenerek şunu yaptım haberleri piyasada çok. Bunlara neden bakmıyorlar acaba?

Şarkısını az önce dinledim. Türkiye'de dile getirdiğin düşüncelerle bile yargılanırken böyle bir şarkı yapıp piyasaya sürmek cesaret ister. Şarkısı uyuşturucuya özendirdiği için içeri alınmıştı sanırım. Eğer bunlar denetleniyorsa ilk başta şu saçma sapan dizilerden başlasınlar. Bilmem ne dizisinden özenerek şunu yaptım haberleri piyasada çok. Bunlara neden bakmıyorlar acaba?

Çünkü diziler onların halkı uyuşturması için kullandıkları en önemli ''uyuşturucuları''. Onlar da böyle bir uyuşturucuyu pazarlıyor insanlara. Bunu bitirirler mi hiç. :)

Dışarıdayken bir faydası olmayanın, içeride de de bir zararı olmaz. Dolayısıyla serbest olup olmamasının ne zararı var ne yararı.
Çünkü diziler onların halkı uyuşturması için kullandıkları en önemli ''uyuşturucuları''. Onlar da böyle bir uyuşturucuyu pazarlıyor insanlara. Bunu bitirirler mi hiç. :)
Onlar dediğin kim hocam?

Sonunda beklenen karar. Çok saçma bir sebepten dolayı boşu boşuna 10 yıl ceza alacaktı...

Kendisini dinlemem ama salınmasına sevindim.
''Salınmasına sevindim'' demene çok güldüm.:ROFL:
Dizileri kaldırsalar bu sefer de medya özgür değil diye bağıracaksınız hocam.

''Salınmasına sevindim'' demene çok güldüm.:ROFL:

Dizileri kaldırsalar bu sefer de medya özgür değil diye bağıracaksınız hocam.

O zaman yasanın değişmesi gerekir. Böyle saçma bir olaydan dolayı ceza mı verilir?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı