Daha fazla
Peki bunu sağ kulaklık eksik bir şekilde satabilir miyim yani alıcısı çıkar mı? Sanırım sağ tek kulaklığın sıfırı ile değişimi için garantiye göndermem ve yaklaşık 4 bin TL ücret ödemem lazım. Bunun yerine satıp tekrar sıfırını almam daha mantıklı olmaz mı?Tamir edilebilir durmuyor.
Peki bunu sağ kulaklık eksik bir şekilde satabilir miyim yani alıcısı çıkar mı? Sanırım sağ tek kulaklığın sıfırı ile değişimi için garantiye göndermem ve yaklaşık 4 bin TL ücret ödemem lazım. Bunun yerine satıp tekrar sıfırını almam daha mantıklı olmaz mı?
Hocam ben bu konuyu daha önce Apple servisi ile konuştuğumda kutu ile eşleşmez servisin eşleştirmesi lazım gibi bir şey söylemişti. Eğer böyle tek olarak birinden alıp eşleştirebiliyorsam işime gelir.
Sanırım böyle bir tane alıp kulaklığınla çalıştırabiliyorsun. Biraz araştırdım ama tam bir bilgi edinemedim. İyice araştır.
Yani öyleyse bile parçayı böyle senin alıp götürüp eşleştirme yapmalarını istemen ona göre daha ucuza gelecektir gibi geldi bana.Hocam ben bu konuyu daha önce Apple servisi ile konuştuğumda kutu ile eşleşmez servisin eşleştirmesi lazım gibi bir şey söylemişti. Eğer böyle tek olarak birinden alıp eşleştirebiliyorsam işime gelir.
Öyle işlem sağlamıyor Apple servisi muhtemelen.Yani öyleyse bile parçayı böyle senin alıp götürüp eşleştirme yapmalarını istemen ona göre daha ucuza gelecektir gibi geldi bana.
Kendiniz eşleştiremiyorsunuz diye biliyorum.Hocam ben bu konuyu daha önce Apple servisi ile konuştuğumda kutu ile eşleşmez servisin eşleştirmesi lazım gibi bir şey söylemişti. Eğer böyle tek olarak birinden alıp eşleştirebiliyorsam işime gelir.
Hayır değil.Konu troll mü?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.