F/P B450 Anakart Önerisi

Bende kararımı verdim. İndirimle falan şu an 620 liraya MSI B450 Gaming Plus alabiliyorum. Önceki anakartımda 2 RAM slotu vardı ve bu yüzden sıkıntı yaşamıştım. Şimdi 4 RAM slotlu ve ATX almayı düşünüyorum.
OC yapmayı pek düşünmesem bile almışken bu konuda da ortalama iyisini almak bana mantıklı geliyor. Bir tık da görselliğinin olması kötü olmaz :)
620 tlye neredeymiş merak ettim. Bende alabilirim.

Yok hocam benim garanti bana özel indirim yapmış da o açıdan. Yoksa o fiyatlara düşmesi mümkün değil. Ama yine de indirim kovalıyorum daha ucuza getirmek için :)
İndirimde garantipay'in bana özel 35 lirası ile gittigidiyor'un garantipay ile 50 lira indirimi ile birleşince 620 olmuyormuş bu arada 647 oluyormuş.

Ürün en ucuz 683 lira şu an. Ancak en ucuz yerin güvenilir mi olduğu konusunda bilgim yok. Yukkoda 710 lira.

Yok hocam benim garanti bana özel indirim yapmış da o açıdan. Yoksa o fiyatlara düşmesi mümkün değil. Ama yine de indirim kovalıyorum daha ucuza getirmek için :)
İndirimde garantipay'in bana özel 35 lirası ile gittigidiyor'un garantipay ile 50 lira indirimi ile birleşince 620 olmuyormuş bu arada 647 oluyormuş.

Ürün en ucuz 683 lira şu an. Ancak en ucuz yerin güvenilir mi olduğu konusunda bilgim yok. Yukkoda 710 lira.

Şuan 584 TL Vatanda oem ürün kampanyası var .

Şuan 584 TL Vatanda oem ürün kampanyası var .

😲 Çok sağolun hocam. Valla sistemim i5 4690 terfi ettirsem mi diye düşünüyordum ama bu anakartı çok istiyordum. Dayanamadım artık bir şekilde bütçe çıkartacağız.

Fiyat süper kaçırmayın derim. Anakartın Ryzen 3000' lere işlemci gerekmeden BIOS güncellemesi yapması önemli bir avantaj gibi gözüküyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı