F/P ISS Önerisi

Turkish Delight

Hectopat
Makaleler
1
SuperOnline kullanıyoruz. Sanırım 300TL fiyat istemişler 100 download 7 upload alıyorum. Ben şahsen SuperOnline'dan memnunum ama ailem fiyattan rahatsız oldu. Başka bir sağlayıcıya geçmek istiyorlar. Ne önerirsiniz F/P olarak?

Superonline kullanıyoruz. Sanırım 300TL fiyat istemişler 100 download 7 upload alıyorum. Ben şahsen Superonline'dan memnunum ama ailem fiyattan rahatsız oldu. Başka bir sağlayıcıya geçmek istiyorlar. Ne önerirsiniz F/P olarak?

Hocam Superonline devam edin. Aralarında çok fark olmaz diğer ISS'ler ile. Zaten seneye diğer ISS'lerden ucuza almış oluyorsunuz. Bende 100 Mbit paket kullanıyorum ilk 6 200 sonraki 6 250TL. TurkNet'le aynı fiyat. Ben olsam üstü 50TL kendi cebimden verir devam ederdim.
Edit: Diğer arkadaşlar Netspeed söylemiş ama ben illallah ettim o firmayla. 2 hafta sürdü İnterneti kurmaya gelmeleri. 2 haftanın sonunda akşam 9'da geldi. Bir kişi geldi ve o adam gelene kadar biz o gün başvurup o gün Superonline alabildik.

Hocam Superonline devam edin. Aralarında çok fark olmaz diğer ISS'ler ile. Zaten seneye diğer ISS'lerden ucuza almış oluyorsunuz. Bende 100 Mbit paket kullanıyorum ilk 6 200 sonraki 6 250TL. TurkNet'le aynı fiyat. Ben olsam üstü 50TL kendi cebimden verir devam ederdim.
Edit: Diğer arkadaşlar Netspeed söylemiş ama ben illallah ettim o firmayla. 2 hafta sürdü İnterneti kurmaya gelmeleri. 2 haftanın sonunda akşam 9'da geldi. Bir kişi geldi ve o adam gelene kadar biz o gün başvurup o gün Superonline alabildik.
Teşekkürler hocam. SuperOnline'da kalmaya ikna ettim.

Teşekkürler hocam. Superonline'da kalmaya ikna ettim.

Yerinizde olsam vazgeçmeden önce arkadaşın yaşadığı bölgeyi sorardım belli ki olay bölgesel ekiplerle alakalı benim hiç sıkıntı yaşayan tanıdığım olmadı aksine çok memnun herkes adamların hızından.

Yerinizde olsam vazgeçmeden önce arkadaşın yaşadığı bölgeyi sorardım belli ki olay bölgesel ekiplerle alakalı benim hiç sıkıntı yaşayan tanıdığım olmadı aksine çok memnun herkes adamların hızından.
Ankara hocam. Zaten her zaman kurumsal firmalar daha kârlı oluyor. Netspeed türknet gibi firmalara geçmeyi denedim fakat her seferinde tatsızlıklar yaşandı. Türknette şurda şubemiz var dedi gittiğimiz yerde şubeyi geç dükkan yok falan. Başkentte böyle hizmetler varsa diğer şehirlere verdikleri önem ne kadar acaba.

Büyük ihtimalle diğer şehirlere daha çok önem veriyorlar 😅
Gerçekten 2 firmayı da kullandım ben zaten sıkıntı yaşamadım ama dediğim gibi sizin gibisini de duymadım :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı