F/P sistem toplama

Çinden alacağın parçalar için satıcıyla konuş kutunun üstüne düşük fiyat yazsınlar ben yaptım 20 tl daha az vergi ödedim

Hocam İşlemcinin 2.eli sıfırıyla yarışıyor o yüzden pek yanaşmadım 2.ele anakartta sıfır yani bu 2 parça işlemci ve anakart toplam 760Tl tutuyor Ram konusuna gelicek olursak dediğiniz doğru 4Gb yetersiz 1 Ay sonra bir 4Gb daha alırım diyordum Çift kanal yapma düşüncesindeydim Ekran kartını değerlidiricem 2.el de ucuza bulursam alıcam Hemen Ram için Max bütçem 130-150 TL
R3 1200 , 4Gb 2400Mhz Ram , Rx460 Bu sistemle ortalama oyunlarda Kaç FPS Alabilirim Çözünürlük ve ayarda belirtirmisiniz RİCA etsem.

@SunRise

Şuan ki haliyle 1080p orta ayarlarda GTA 5 40-50 FPS alabilirsiniz diye tahmin ediyorum.

Düzenleme: ileride alacağınız RAM'leri elinizden çıkartacaksınız fakat bütçeniz dahilinde 3000 MHz almaya dikkat edin, ısrar etmemin sebebi Ryzen'de ciddi anlamda fark yaratması. Göz önünde bulundurun.

Son düzenleme:
Peki tek modül 8 GB 3200Mhz alsam ane olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…