F/P sistem toplama

Hocam bende öyle düşünüyorum 2 slot var 2 sini 8GB ile doldurmaya gerek yok 8 GB tek modül ile Çift kanalın Çok FPS farkı olurmu
Evet olur, hele Ryzen'de belki size 5-10 FPS arası belki daha fazla FPS sağlar ki bence bu değerler hiç fena değil. Ayrıca, 8+8 yapmanız da problem görmüyorum, isterseniz öyle yapın önümüzde ki 3-4 sene için hayli hayli yetecektir.

Evet olur, hele Ryzen'de belki size 5-10 FPS arası belki daha fazla FPS sağlar ki bence bu değerler hiç fena değil. Ayrıca, 8+8 yapmanız da problem görmüyorum, isterseniz öyle yapın önümüzde ki 3-4 sene için hayli hayli yetecektir.
Hocam bütçe kısıtlı o yüzden 4+4 e yöneldim 8Gb yetersiz geliyor derseniz Bi 8gb alıp 1 ay sonra bir tane daha 8Gb alabilirim bu sistem içim 450 Watt yeterlidir olurmu peki hocam

Hocam bütçe kısıtlı o yüzden 4+4 e yöneldim 8Gb yetersiz geliyor derseniz Bi 8gb alıp 1 ay sonra bir tane daha 8Gb alabilirim bu sistem içim 450 Watt yeterlidir olurmu peki hocam
Yeterli. Bütçeniz kısıtlı diye iki slotu da 4+4 yapmayın çünkü hem masraf hem de gereksiz yer kaplamış oluyor. Tek 8 GB yeter. 1-2 ay ikinci 8'i alana kadar idare eder sizi.

R3 1200 ekran kartı ve 1x8 RAM yerine R3 2200G ve 2x8 RAM alıp ileride güçlü bir ekran kartı takabilirsiniz. Ne olursa olsun Ryzen bir sistemde en az 3000 MHZ RAM alın.

Ekran kartı Rx 460 ve 750Ti arasında kaldım hemen hemen aynı performansları veriyorlar fiyat farkında çok yok ama rx 460 Get satıcılarda ben pek bulamadım bir tane var 500 Tl istiyor Rx 460'a Alınırmı sizce OC versiyon diyor temiz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı