F/P termal macun önerisi

HaktanKlç

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, i5 3. nesil işlemcim var 🫠 termal macunum yok denecek kadar az kaldı, son temizliğimde süremedim eskisi az bir şey kaldı, F/P macun önerisinde bulunur musunuz? Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok çünkü işlemcinin perf. Belli, GTA 5 60 sabit RDR2 30 sabit oynayabiliyordum ama macun kalmadığı için hem korkuyorum hem FPS düşüşü alırım diye oynamıyorum.

Merhaba, i5 3. nesil işlemcim var 🫠 termal macunum yok denecek kadar az kaldı, son temizliğimde süremedim eskisi az bir şey kaldı, F/P macun önerisinde bulunur musunuz? Çok kaliteli bir şey olmasına gerek yok çünkü işlemcinin perf. Belli, GTA 5 60 sabit RDR2 30 sabit oynayabiliyordum ama macun kalmadığı için hem korkuyorum hem FPS düşüşü alırım diye oynamıyorum.
Daha üst seviye bir şey almana gerek yok. MX-6 ile MX-4'te alsan G3606 ile benzer performans gösterecek zaten.

Biraz tuzlu ama en iyisi denilebilir. Çokta pahalı değil bence performansına göre. Daha uygun öneren olursa bakabilirsin. Ama şüphesiz alınır bu,Arctic MX-6 Ultra Yüksek Performanslı Termal Macun - 4gr (AR-ACTCP00080A) | Teknobiyotik
En iyisi denebilir demek biraz saçma olur hocam. Kullanım alanı da kısıtlı.

Daha üst seviye bir şey almana gerek yok. MX-6 ile MX-4'te alsan G3606 ile benzer performans gösterecek zaten.

En iyisi denebilir demek biraz saçma olur hocam. Kullanım alanı da kısıtlı.
Fiyat olarak en iyilerinden biri diyelim o zaman

Technopat Haberler

Geri
Yukarı