İsimsizMan09
Hectopat
Merhaba arkadaşlar, forumu biraz okudum. Türkçe mekanik klavye önerisi istiyorum sizlerden. Sessiz olursa güzel olur. Fiyatların 1000 TL olmadığını biliyorum sadece 5000 TL için de vardır muhtemelen ama 2000 TL için de iyi denecek klavye vardır. Mesela fiyatı arttırarak ilk fiyat performans klavye hangileri ise onları önerirseniz sevinirim.
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Önerimdir tek geçerim. Razer'dan şaşmayın.
Dediğinizi anlayamadım rgb olmasının nesi üzüyor?argb değil low profile diğeride 60 klavye bilek desteği ikisinde de ilk başlarda dert olmuyor da rgb olması sonrası üzüyor
Eğer bilek destekli bir şey olsun istiyorsanız bu da çok kalitelidir:![]()
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah Fiyatları ve Özellikleri
Razer BlackWidow V3 Tenkeyless RZ03-03491000-R3L1 Yeşil Switch Kablolu RGB Türkçe Mekanik Oyuncu Klavye Siyah en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Önerimdir tek geçerim. Razer'dan şaşmayın.